![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu satıcıyı baya bi öven var forumda.. peki sorum şu, 2-3 4 vs.. kaç taneye kadar saat alsak tek seferde bu pokemonyudan gümrükde sorun çıkmaz?,, ha bir de gift yaz deyince ve şu fiyatı yaz deyince yazar mı bu satıcı, bir de mesajlara cevap süresi nedir?
bu üçünün cevabını istiyorum ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Ben sana hemen cevaplayayım; 2 den fazla sayıda saat aldığın anda gümrüğe merhaba demek durumunda kalırsın, sonrada senden isteyecekleri mebladan sonra saatleri kargo masrafını karşılayıp geri yollamak zorunda kalırsın kanımca...
Bu da sana aşağı yukarı 56 dolarlık bir kayıp olarak geri döner... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Geçebilir de geçmeyebilir de...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Bence 2'den fazlasını zorlama?Gümrüğe takılırsa çok uğraşırsın.
Saygılar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Satıcının torpili falan yok gümrükte
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
PEKİ BU 2 SORUMUN CEVABI? ilgilenenlere teşekkürler..
ha bir de gift yaz deyince ve şu fiyatı yaz deyince yazar mı bu satıcı, bir de mesajlara cevap süresi nedir? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Mesajları bir gün içinde cevaplıyor,zaten gümrükte sorun çıkarmıyacak şekilde 90$ dan fazla yazmıyor normal singapur mail ile gelirse kutunun üzerine gift işaretliyor ve 100$ altı bir fiyat yazıyor,fedex ile gelirse yine 100$ altı invoice(fatura) düzenliyor tabi bunda gift olmaz,ben ikisi ilede aldım en fazla iki saat aldım sorunsuz geldi.bütün bu söylenenleri mesaj atmadanda yapıyor ama yinede için rahat olması için mesajda atabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
herkese merhaba.
sitenizin varlığından dün haberim oldu, ve tüm gecem tavsiyeler doğrultusunda ebay üyeliği, ürün inceleme, hesap, kitap vs. ile geçti. emeğinizden ötürü hepinize teşekkür ederim. hayallerimin saatini, pokemonyu rumuzlu satıcıda, yarı fiyatına görünce de, "nirvanaya ulaşmaya çeyrek kaldı" düşüncesi peydah oldu yukarıdaki mesajlarınızı tek tek okudum. bu satıcıdan saat alan arkadaşlar olmuş. fakat ürünlerine baktığım zaman, anlayamadığım bir konu oluştu. pokemonyu'nun, seiko saat listesi... yukarıdaki listede, türkiye'ye gönderim yapılmadığı yazıyor. ![]() bu sorunu nasıl aştığınızı yazarsanız sevinirim. saygılarımla... Mondial... Bu mesaj en son " 12-05-2006 " tarihinde saat 09:11 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Ürünün detaylı açıklamasını okuduğunda Türkiye'ye posta ücreti için satıcıya sorman gerektiği yazıyor
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
satıcıyla irtibat kurup anlaşabilmek için de, yeterli derecede ingilazca lazım... yabancı dil'den, yine çaktık... cevap için teşekkürler Madmaxx |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|