![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
ilk alışverişim
ebaydan ilk alışverişimi yaptım aldığım ürün
SEIKO SPORTURA TiCN DIGITAL ALARM CHRONO WATCH SNJ005 fiyat 199,5 dolar umarım kazık yememişimdir. daha ürün gelmedi geldiğinde yorumlarımı vereceğim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Pokemonyu'dan almışsınız ve sizden 45 dakika sonra yine pokemonyudan 179 $ alan da olmuş. Daha ucuz da alınabilirdi.
Ama kazık yemiş değilsiniz çünkü 200 $'a kadar alanlar var. 38 $ kargosu var. Pokemonyu bazı ürünlere farklı kargo uyguluyor. Bu ürüne de tavan fiyatı uygulamış. Şimdiden hayırlısı olsun gelince de belirtirsiniz.
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
urun singapurdan yollandi track number i istemistim tahmini gelis gunun 23 aralik deniyor. genelde bu tarihte gelirmi?birde aynı ürünün eskiden kaçtan satıldığını gösteren bi yer vardı nereden bakıyoduk unuttum yardımcı olabilirmisiniz?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Benim aldığım bir üründe "roadpal" paypal da gerçekleşen işlemin yanına check shipment diye bir link açmış ona tıklayıp direk kargonun durumunu görebiliyorum gerçekten kullanışlı bir özellik..Onun dışında hangi kargoyla göderdiyse googledan arat kargonun resmi sitesinde numarayı girip bakabileceğin yer vardır..
İkinci soruna gelince aradığın ürünü advanced search kısmına gir ve "Completed listings only" kutucuğuna bir click at!.From spesific sellers dan aldığın satıcının nickini gir...Eğer tüm satıcılarda bakmak istiyorsan from any sellers ı işaretle... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Roadpal dan iriver clix siparişi verdim U.S. Postal Service Global Express Mail® le yolladı...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
fedexle gelecek evet. bakalım track numberi giriyorum hala singapurda
)diğer ipuçları içinde teşekkürler kullanacağım |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|