![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
seiko saatim geldi...
Arkadaşlar valla çok sevindi ve görünce çok oldum...
Saate 39$ verdim kargo dahil ve biraz önce çıktım saatcilere okuttum bu özel yapım vede bunun tıpatıp korsanları bile 100$ eder dedi ve sizinki orjinal o yüzden 300$ ediyor dedi şok oldum...bAYAĞI bi saatçi gezdi 150$ dan aşağı söyliyen yok.. Ama satmayı düşünmüyorum ne bilim dursun bir yerde kullanıcam ama kara geçtiğim için sevindim tabi.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ürünün Alındıgı Kişi: pokemonyu
Alınan Ürün:SEIKO MENS AUTOMATIC SEE THRU ARABIC STEEL WATCH SNK653 Sipariş Tarihi:11/07/2006 Eline Geçiş Tarihi:16/07/2006 ( hemde singapurdan geliyor ) Hangi Yolla Aldıgı: Postacı Kargo Ücreti: 18$ Normal koli kutusu ile geldi , içinde köpük koymuş çok teşekkürler özenle hazırlamış fakat orjinal kutusu ile gelmeyince içim cız etti arkadaşlar .. Neden orjinal kutusu ile yollamamış olabilir sizce? Vede nasıl ingilizce sorabilirim pokemonyu arkadaşla ? Aynen şöyle diyeceğim.. Gönderdiğiniz saat bana ulaştı çok teşekkürler ancak neden orjinal kutusu ile gönderilmedi? Bu mesaj en son " 11-16-2006 " tarihinde saat 03:50 PM itibariyle cuchla tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
bıldıgım kadarıyla POKEM0NYU saatlerı orgınal kutusunda yollamıyor..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Özür dilerim sayfasında belirtmiş NO BOX diye...Çoğunun orjinal kutusunu yollamıyor fakat yolladıkları var.. Peki şimdi şunu öğrenmek istiyorum... Neden pokemonyu orjinal kutularını yollamıyor?Tamam sayfasında belirtiyor fakat kendisinei saklıyor , koleksiyonmu yapıyor? Birde arkadaşlar pokemonyu nun gönderdiği saatler SEİKOnun birebir kopyasımı yoksa orjinalmi? Okuttuğum ada orjinal ve $300 alırım dedi..veredim ama saklıcam..kullanmıcam.. Bu mesaj en son " 11-16-2006 " tarihinde saat 05:01 PM itibariyle cuchla tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
re
sahsen ben pokemonyudan urun almadım ama forumdan okuduklarımla arkadslarımızın tecrubelerı ıle pokemonyu urunlerı fabrıkasından alıyor uretım yerınden yanı ordan alınca kutu fılan da olmuo yanı kendısıne kutu fılan saklamıo.. yanlısım varsa arkadslar duzeltır ...
bnde bu aralar pokemonyudan saat almayı planlıorum aynı anda 3 saat alanlar var ben 2 tane fılan alıcam belkı bırısı nı satarım onun ıcın senın aldıgın modelden alsam mı dıe dusunuorum ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Öncelikle hayırlı olsun. Ancak bu saate 300 $ vermeyi düşünen arkadaş bir saat satıcısı mıydı? Bence çok yüksek fiyat önermiş, o kadar edeceğini pek sanmam. Hatta fiyatı çok da makulmuş. Bana uymaz ama çocukluktan beri amcamın kolunda gördüğüm Seikolara benzediği için belki ona bir tane hediye almayı düşünebilirim. Adamın kolunda her daim bir Seiko olurdu, hepsi de bu tarz. Bir dolu saati vardı hepsi de Seiko.
:Ama bu saate 300 öneren adamı merak ettim ben, alıp kaça satmayı düşünüyorsa, sonuçta otomatik mekanizması olsa bile Seiko 5.
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
|
fiyatlar abartı
Alıntı:
kutu olayındada ilanda yazıyo zaten kutu yok diye. pokemon çok nadir kutu veriyo oda ilanda yazıyo |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
evet 300 öneren saatçi bir arkadaşımdı..Ve zaten özel üretim ve tr de yok dedi..
ozankar arkadaşım zaten sonradan belirttim kutunun olmadığını... bu arada bu saaten bir kaç tane daha sipariş nasıl ediliyor ? hmm toplam 39$ vericem ve köşeyi döneceğim aklıma bile gelmezdi arkadaşlar.. şuanda satmayı bile düşünüyorum ama daha sonra ya daha çok değere binerse ? o zaman 39$ vericem 4-5 tane alsam taneside 300$ düşünmek bile istemiyorum.. vede arkadaşlar neden saati küçümdesiniz anlıyamadım :S |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
neymiş özelliği... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
beni enayiliği ilgilendirmez neyse kaçırmıyım da yarın ilk iş satıp paramı sizinle paylaşmak ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|