![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
...
SEIKO snj011p1
Bunu almaya karar verdim.Kordonun metal ve siyah olması tercihimdi.Alabilirsem detayları yazarım. Bu mesaj en son " 11-13-2006 " tarihinde saat 10:01 AM itibariyle ChengizKhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
konunun baslıgı bu sekılde yanı elıne gecen urunlerı yazman lazım dımı... baya bı hırs yapmısın galıba ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ya adamın teki geldi (Yanında da private yazıyor) 5 sn kala benim teklifi ezdi.Bende son bir atak yapıyım dedim ama geç kaldım.Çok ucuza kapattı ürünü çakal.
..Biraz tecrübe kazanmak lazım galiba.![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
merhaba ChengizKhan, dediğin gibi tecrübe şart, bende ilk almak istediğim ürünlerde az sinir olmamıştım, o yüzden sen devam et alışverişe, bid yapmaya
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar sonunda kazandım bu ürünü hemde pokemonyunun daha önce sattıklarından çok çoook ucuz bir fiyata...
..Gerçekten çok mutlu oldum ama benim bilmediğim bişey olabilir mi?Anlayan var mı bu saat işinden bir yardım lütfen..Bunu iki ürünün altına yazılmış yazıların farklı olması dolayısıyla soruyorum..Benim aldığım tamir edilmiş olabilir mi?Ayrıca benim kazandığım ingiliz sterlini diğeri us dolar bununda ucuza kapatmamda etkisi var mı? Bu mesaj en son " 12-19-2006 " tarihinde saat 04:48 PM itibariyle ChengizKhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
|
ben bi anormallik görmedim. ikisi arasındaki açıklamadada ne fark var.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Fark yoktur umarım benimkinin description kısmında revised yazmıyor sadece...Sanmıyorum heralde piyasası düştü diycem başkada açıklama gelmiyor aklıma..Verdiğim linkteki kişide iyi bir fiyata aldı.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
İlk alışverişim geldi
Tam beklediğim gibi çok beğendim.SEIKO GUN METAL SPORTURA DIGITAL CHRONO WATCH SNJ011P1 Pokemonyu yani Yu'dan Fedex Priority 20 sinde kargoya verdi 23 ünde elimde oldu.İnanılmaz ama gerçek, Fedex bir numarasın. Ambalaj çok sağlam Ürünün üstüne 90 usd yazmış Müşteri memnuniyeti 10/10 Bu mesaj en son " 12-19-2006 " tarihinde saat 04:48 PM itibariyle ChengizKhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
|
hayırlı olsun güle güle kullan
ben takmaya kıyamıyorum yaw eskimesin diye ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|