Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-24-2006, 02:22 AM   #1
sas2002
Üye

sas2002 kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: sas2002 is on a distinguished road

saat satıcısı sorma

hip-watch arkadaşlar bu satıcıdan saat alan var mı? tavsiye eder misiniz?

Bu mesaj en son " 10-27-2006 " tarihinde saat 11:46 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir....
sas2002 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2006, 08:00 AM   #2
seytan666
Üye

seytan666 kullanıcısının avatarı

Ünü: seytan666 is on a distinguished road

Ben 1 tane casio aLmistim.. Biraz gec göndermisti.. Onun icinde mail atmisti gecikme olacak diye .. Onun disinda saticinin negatif bir yönünü görmedim.. Gönderdigi paketin icinden iyi günlerde kullanin diye yazi dahi eklemis . ve ürün takibi icin de tracking no vermisti...
seytan666 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2006, 11:28 AM   #3
sukrusal
Kallavi Üye

sukrusal kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: sukrusal is on a distinguished road

Fiatlar biraz pahalı bu satıcıda daha uygun fiyata satan satıcılar var benim tavsiye edeceğim timeparadise,99watches, premierworld, ve pokemonyu bunlara bir bakmanı tavsiye ederim
sukrusal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2006, 11:48 PM   #4
sas2002
Üye

teşekkürler
sas2002 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-26-2006, 08:33 PM   #5
attivo
Üye

attivo kullanıcısının avatarı

Ünü: attivo is on a distinguished road

merhaba arkadaslar..ben iyibey ve tabi ebay macerasına 2 gun önce pat die atıldım ve aynı hızla bi kozmetik ürünü satın aldım.aslında işlemler nasıl devam edior filan die bakıodum ama yerel sitelerdeki gibi sonunda davam etmek istiomusun die bi soru sorulmadıgını bilmediginden yine pat die ürünü kazanmıs bulundum
herneyse onun elime ulasmasına 14 gun varmıs,satıcı öyle dedi..onun sabırsızlıgıyla nezamn gelicek gelicek mi dogrumu gelicek egrimi gelicek telası cekerken bos duramıyorummm.daha ilki gelmeden bide saat almayı dusunuorum.satıcılar; smokenjoe18 ve de src1993.bunlardan alısveriş yapan varmı?önerirmisiniz?
kusura bakmayın cok laf yaptım,acemilik
attivo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-28-2006, 12:03 AM   #6
sas2002
Üye

Forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla Power Seller olan satıcıları seçmemiz gerekiyor. src1993. adlı satıcı Power Seller ben bundan al derim.
sas2002 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-29-2006, 09:49 PM   #7
attivo
Üye

Alıntı:
sas2002 tafarından gönderildi
Forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla Power Seller olan satıcıları seçmemiz gerekiyor. src1993. adlı satıcı Power Seller ben bundan al derim.
cok tesekkür ederim sas2002 ama maalesef msjını alısverişimi yaptıktan cok sonra gördum.acıkarttırma ile smokenjoe18 den bi saat aldım.yani sans oldu,arttırmanın bitmesine 5 saat vardı,sabah bi baktım kazanmısım,adam hiç olumsuz yorumda almamıs bende ödemeyi yaptım aldım.hatta mesaj yollamıs bugun feedback bekliorum bende aynen feedback vericem filan die..'Once your item arrives in satisfactory condition, please leave feedback for
me. I will do the same for you.' dogru cevirmişimdir herhalde.ama adam tracking number filan vermemiş,daha öncede 3 haftaya kadar gelir demişti.bilmiorum tracking number sorsam mı?adamı huzursuz etmekde istemiorum sonucda ipler onun elinde
neyse bukadar cene yapıorum satıcılar hakkında fikir olması acısından belki yardımı olur.gelişmeleri yazarım tesekkürler.
Eski 10-29-2006, 10:45 PM   #8
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
attivo tafarından gönderildi
adamı huzursuz etmekde istemiorum sonucda ipler onun elinde

Böyle düşünmen yanlış belli bir koruma sistemi var paypal ile yapılmış bu konuları paypal bölümümüzden iyi bir analiz etmeni tavsiye ederim
Bir ALIŞVERİŞ satıcı ve alıcıdan oluşur kimse kimsenin üstünde değildir ayrıca tracking number'ı iste ayrıca satıcı hakkında veya ürün hakkında satıcı ile temas kurmayı sakın ihmal etme çok küçük bir sey çok büyütülüyor çok büyük bir seyde bir mail ile halledilebiliniyor.
İyi Alışverişler
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-29-2006, 11:06 PM   #9
attivo
Üye

önerini değerlendirip tracking number isteyeceğim cidonur..cok tesekkurler.
Eski 10-30-2006, 08:43 PM   #10
attivo
Üye

iki satıcıdanda tracking number istedim.birinden daha ses cıkmadı(beautybob_pan).saat aldıgım diğer satıcı smokenjoe18 ise 2 gun önce kargoladım demesine ragmen ben numarayı sorduktan sonra tekrar msj atıp 31.10da kargoya verecegim ozamn numarayı veririm gibi bişey demiş.tabi bu tutarsızlık güven verici diil..umarım param haybeye gitmez ne diim..
attivo is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık