![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
saat satıcısı sorma
hip-watch arkadaşlar bu satıcıdan saat alan var mı? tavsiye eder misiniz?
Bu mesaj en son " 10-27-2006 " tarihinde saat 11:46 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Ben 1 tane casio aLmistim.. Biraz gec göndermisti.. Onun icinde mail atmisti gecikme olacak diye .. Onun disinda saticinin negatif bir yönünü görmedim.. Gönderdigi paketin icinden iyi günlerde kullanin diye yazi dahi eklemis . ve ürün takibi icin de tracking no vermisti...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Fiatlar biraz pahalı bu satıcıda daha uygun fiyata satan satıcılar var benim tavsiye edeceğim timeparadise,99watches, premierworld, ve pokemonyu bunlara bir bakmanı tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaslar..ben iyibey ve tabi ebay macerasına 2 gun önce pat die atıldım ve aynı hızla bi kozmetik ürünü satın aldım.aslında işlemler nasıl devam edior filan die bakıodum ama yerel sitelerdeki gibi sonunda davam etmek istiomusun die bi soru sorulmadıgını bilmediginden yine pat die ürünü kazanmıs bulundum
![]() herneyse onun elime ulasmasına 14 gun varmıs,satıcı öyle dedi..onun sabırsızlıgıyla nezamn gelicek gelicek mi dogrumu gelicek egrimi gelicek telası cekerken bos duramıyorummm.daha ilki gelmeden bide saat almayı dusunuorum.satıcılar; smokenjoe18 ve de src1993.bunlardan alısveriş yapan varmı?önerirmisiniz? kusura bakmayın cok laf yaptım,acemilik ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla Power Seller olan satıcıları seçmemiz gerekiyor. src1993. adlı satıcı Power Seller ben bundan al derim.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
me. I will do the same for you.' dogru cevirmişimdir herhalde.ama adam tracking number filan vermemiş,daha öncede 3 haftaya kadar gelir demişti.bilmiorum tracking number sorsam mı?adamı huzursuz etmekde istemiorum sonucda ipler onun elinde ![]() neyse bukadar cene yapıorum satıcılar hakkında fikir olması acısından belki yardımı olur.gelişmeleri yazarım tesekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
Böyle düşünmen yanlış belli bir koruma sistemi var paypal ile yapılmış bu konuları paypal bölümümüzden iyi bir analiz etmeni tavsiye ederim Bir ALIŞVERİŞ satıcı ve alıcıdan oluşur kimse kimsenin üstünde değildir ayrıca tracking number'ı iste ayrıca satıcı hakkında veya ürün hakkında satıcı ile temas kurmayı sakın ihmal etme çok küçük bir sey çok büyütülüyor çok büyük bir seyde bir mail ile halledilebiliniyor. İyi Alışverişler
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
önerini değerlendirip tracking number isteyeceğim cidonur..cok tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
iki satıcıdanda tracking number istedim.birinden daha ses cıkmadı(beautybob_pan).saat aldıgım diğer satıcı smokenjoe18 ise 2 gun önce kargoladım demesine ragmen ben numarayı sorduktan sonra tekrar msj atıp 31.10da kargoya verecegim ozamn numarayı veririm gibi bişey demiş.tabi bu tutarsızlık güven verici diil..umarım param haybeye gitmez ne diim..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|