![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
önerilen saatciler!!
merhabalar..ben içim rahat alışveriş yapabileyim die arkadasların tecrubelerinden yararlanıp,alısveris yapılmıs ve önerilen saatcileri arastırdım forumda..tabiri caizse anam agladı tabii
(forum gez gez bitmiyor.)neyse saat almak isteyen arkadaslar benim cektigim cileyi cekmesinler ve bende tekar tekrar arama yapmayayım die suana kadar önerilen saat satıcılarının listesini cıkarttım. pokemonyu timeparadise premierworld jewellodirect besttime77 timezone123 watchub a2lceo uswatchstore kat_nellie prettyallday **rolex** speedwatchs Birde benim alışveris yaptıgım smokenjoe18 var ama henuz urun elime ulasmadı.ulasınca söylerim. umarım işinize yarar.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Tebrikler! Bir de linklerini koyarsanız, saat meraklılarının çok işine yarar
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
önerilen saatcilerin linkleri
99watches
pokemonyu timeparadise premierworld jewellodirect besttime77 timezone123 watchub a2lceo uswatchstore kat_nellie prettyallday **rolex** speedwatchs smokenjoe18 hip_watch heavendroppings Bu mesaj en son " 02-07-2007 " tarihinde saat 09:44 PM itibariyle erman464 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
|
sağol ben pokemondan 4 tane aldım 2si yarın gelce insallah diğer ikisini bugun ödedim umrım gümrüğe takılmaz 2. pakete 500 ytl ödedim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
tebrikler
erman ve attivo .teşekkür ederim.çok iyi bir çalışma
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ben tesekkur ederim..tecrube edinilikce buraya satıcı isimleri eklerse arkadaslar cok sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
saat
bende wyzdumm ve boogiewiz satıcılarından saat aldım.Kargo numaralarını yolladılar şimdi beklemedeyim.Bakalım ne olacak.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
evet arkadaslar smokenjoe18 de önerilir.
ayrıca arkadaslar hip_watch ve heavendroppings adlı satıcılarıda önermişler bilginize... ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
seiko
bunların hepsi seiko satıyo yaf
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
saatçiler
evet bende pokemonyudan bir saat aldım.Gayet guzel sorunsuz geldi. Kutusunda sıfır ürün. 3 gündür kullanıyorum, fakat gunde 50 saniye kadar geri kalıyor. Ama yinede bu fiyata çok iyi bence
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|