Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-11-2007, 07:21 PM   #41
ozdenn
Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ozdenn is on a distinguished road

gwatchaccessories??

gwatchaccessories adlı kullanıcıdan alışveriş yapan iyi yada kötü bi fikri olan biri varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim
ozdenn is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2007, 08:20 PM   #42
ozdenn
Üye

Ünü: ozdenn is on a distinguished road

.........

arkadaşlar kimsenin bi bilgisi yok mu??
ozdenn is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-21-2007, 06:13 PM   #43
PanikAtak
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: PanikAtak is on a distinguished road

Su urunu almak ıstıyorum ama surada kı yazılanlar ne anlama gelıryor....

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...ayphotohosting

Spain, Italy ,Turkey and Belgium : $35.00 by Fedex international or EMS 4-5 days with tracking number and insurance included
All other countries, please email for shipping rates
PanikAtak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-22-2007, 01:58 PM   #44
Mr_G
Taze Üye

Mr_G kullanıcısının avatarı

Ünü: Mr_G is on a distinguished road

Anladıgım kadarıyla turkıyeye belcıka ya vs. 35 $ kargo ucretı var. Hızlı kargo olarak gonderımde 3 veya 5 iş gunüne kadar elıne ulasır demek.
Eski 01-19-2008, 04:37 PM   #45
oguzyumuk
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: oguzyumuk is on a distinguished road

Arkadaslar ben fossil outlet store lara fossil grubu olan Adidas Dkny Diesel Armani ve Fossil marka saatleri dagitan toptancı ile irtibat halindeyim.Elimde pdf formatinda listeler var ve cok da güzel saatler var hepsi de ebay de gordugumuz saatler ve fiyatlari da amerika liste fiyatlarıyla ayni.shipping gümrük vb.gibi dertler de yok anliycagniz.Bu listelerdeki saatler Nisan ilk haftası Istanbul a gelecek.Ben de ebay den saat almak isteyen ve shipping ve custom sıkıntısı ceken arkadaslara yardımcı olmak babında saat almak isteyen on siparis yapmak isteyen olursa die boyle bir bilgi verdim. chakkra@mynet.com adresine " saat listesi " baslıklı mail atarsanız ben de size pdf dosyalarını yollarım aynı adrese geri.insallah bu konudan yararlanan arkadaslar olur,saygılarımla arkadaslar ,listelerdeki saatler hakkında konusmak uzere...
oguzyumuk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 02:21 AM   #46
ANILL
Taze Üye

Ünü: ANILL is on a distinguished road

socaltrens BÖYLE bir satıcı olduğundan eminmisin
ANILL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 02:26 AM   #47
ANILL
Taze Üye

Ünü: ANILL is on a distinguished road

arkadaşlar ben 5 aydır yurt dışından saat alıyorum ve şunu keşvettim marka ve kalite saatlerin gümrükte bekleme süreleri daha fazla oluyo ve şunu öneririm 3 rakamlı alışverişlerden kaçının göze batıyor sadece bir öneri herkese BOL ŞANSSS...:d
ANILL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-22-2008, 01:30 PM   #48
mazoçi
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: mazoçi is on a distinguished road

flatbushboy1'den alışveriş yapan var mı?bi saat kazandım 62$. henüz ödeme yapmadım.saatleri orjinal midir?yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu mesaj en son " 03-22-2008 " tarihinde saat 01:43 PM itibariyle mazoçi tarafından düzenlenmiştir....
mazoçi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-22-2008, 04:06 PM   #49
montblanc
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: montblanc is on a distinguished road

brandsdeluxe isimli satıcı da orjinal ürünler satıyor. Zaten %100 feedback sahibi.

Kutusu, kitapçığı, garanti belgesi vs ile geliyor. Bana gönderdiği saati 30 $ ve gift olarak işaretledi.

Diesel, Luminox, Technomarine, Tommy Hilfiger türü spor saatler arıyorsanız bu satıcıya da bakmanızı öneririm.

Bu mesaj en son " 03-22-2008 " tarihinde saat 04:08 PM itibariyle montblanc tarafından düzenlenmiştir....
montblanc is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-17-2008, 02:23 PM   #50
enemy34
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: enemy34 is on a distinguished road

Ben aranıza taze katıldım arkadaşlar... EBAY dan alışveriş yaparken ödemeyi doğrudan kredi kartı ilemi yoksa paypal ilemi yapıyorsunuz...
enemy34 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık