![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
gwatchaccessories??
gwatchaccessories adlı kullanıcıdan alışveriş yapan iyi yada kötü bi fikri olan biri varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
.........
arkadaşlar kimsenin bi bilgisi yok mu??
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Su urunu almak ıstıyorum ama surada kı yazılanlar ne anlama gelıryor....
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...ayphotohosting Spain, Italy ,Turkey and Belgium : $35.00 by Fedex international or EMS 4-5 days with tracking number and insurance included All other countries, please email for shipping rates |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Anladıgım kadarıyla turkıyeye belcıka ya vs. 35 $ kargo ucretı var. Hızlı kargo olarak gonderımde 3 veya 5 iş gunüne kadar elıne ulasır demek.
|
|
|
#45 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaslar ben fossil outlet store lara fossil grubu olan Adidas Dkny Diesel Armani ve Fossil marka saatleri dagitan toptancı ile irtibat halindeyim.Elimde pdf formatinda listeler var ve cok da güzel saatler var hepsi de ebay de gordugumuz saatler ve fiyatlari da amerika liste fiyatlarıyla ayni.shipping gümrük vb.gibi dertler de yok anliycagniz.Bu listelerdeki saatler Nisan ilk haftası Istanbul a gelecek.Ben de ebay den saat almak isteyen ve shipping ve custom sıkıntısı ceken arkadaslara yardımcı olmak babında saat almak isteyen on siparis yapmak isteyen olursa die boyle bir bilgi verdim. chakkra@mynet.com adresine " saat listesi " baslıklı mail atarsanız ben de size pdf dosyalarını yollarım aynı adrese geri.insallah bu konudan yararlanan arkadaslar olur,saygılarımla arkadaslar ,listelerdeki saatler hakkında konusmak uzere...
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
socaltrens BÖYLE bir satıcı olduğundan eminmisin
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ben 5 aydır yurt dışından saat alıyorum ve şunu keşvettim marka ve kalite saatlerin gümrükte bekleme süreleri daha fazla oluyo ve şunu öneririm 3 rakamlı alışverişlerden kaçının göze batıyor sadece bir öneri herkese BOL ŞANSSS...:d
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
flatbushboy1'den alışveriş yapan var mı?bi saat kazandım 62$. henüz ödeme yapmadım.saatleri orjinal midir?yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu mesaj en son " 03-22-2008 " tarihinde saat 12:43 PM itibariyle mazoçi tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
brandsdeluxe isimli satıcı da orjinal ürünler satıyor. Zaten %100 feedback sahibi.
Kutusu, kitapçığı, garanti belgesi vs ile geliyor. Bana gönderdiği saati 30 $ ve gift olarak işaretledi. Diesel, Luminox, Technomarine, Tommy Hilfiger türü spor saatler arıyorsanız bu satıcıya da bakmanızı öneririm. Bu mesaj en son " 03-22-2008 " tarihinde saat 03:08 PM itibariyle montblanc tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Ben aranıza taze katıldım arkadaşlar... EBAY dan alışveriş yaparken ödemeyi doğrudan kredi kartı ilemi yoksa paypal ilemi yapıyorsunuz...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|