![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar watchub adlı satıcıdan daha önce saat almış arkadaşlar varmı.Acaba 100 dolar altı gösterip hedıye yazıyomu.daha önce alışveriş yapıp sorun yaşayan oldumu acaba.320 dolarlık bir saat almayı düşünüyorumda.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
saatin biri 1 kere artirilmis... 1 dolarda kalmis zamani dolmus bize kalmis simdi biz onu 1 dolara alabiliriyiz
gece cok oluyo oylede ondan sey ettim oyle olursa cok gusel 10 dakka var saat 5 dolar 1 dakka kala 1 dolar artiririm 6 ya kapatirim ![]() |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kendisine mesaj atmıştım konuyla ilgili ve bana şu cevabı yazmıştı; Hi, Please write at Paypal note column (mark gift,lowest value ) this is very important. Sanırım paypal'la ödeme yazarken not kısmına bunu belirtmemizi söylüyor.(daha hiç alışveriş yapmadığım için bilemiyorum paypal'da para gönderirken note kısmı varmı yokmu)
|
|
|
|
#34 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
kendime seiko snl035 model saat alacağımda uygun satıcıyı arıyorum.born2watch nıklı satıcıyada mesaj attım orda hediye işaretleyıp 90 dolar gosterırım dıyor.Ama bu amerıkadan gelen ürünlerde sıkıntı oluyor.onun için watchub nıklı satcıdan alacagım ürünü.singapurlu kendısı
![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
socaltrens adlı satıcı süper hızlı gönderimler yapmakta
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu born2watch adlı satıcıdan bende bi saat alıcam saat 495 dolar 35 dolarda kargo var bu adamdan alış veriş yapan varmı az buz bi para değil keleğe gelmeyelim seiko spc009p1 modelinden türkiyeye gönderen başka satıcı bulamadım.alttaki linkte biri daha var bid pay le ödeme yapabilirsiniz demiş noluyo bu bid pay?http://cgi.ebay.com/SEIKO-SPORTURA-A...QQcmdZViewItem Bu mesaj en son " 11-30-2007 " tarihinde saat 04:15 PM itibariyle vanilla__ tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
born2watch ebayın sağlam satıcılarından kendısınden 5-6 defa saat aldım.hedıye işaretlıyor degerını dusuk gosterıyor.hiçbir sorunla karsılasmazsın.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bunların hepside türkiyeye gönderim yapıyormu?
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aramalarını iyibey.com üstünden yaparsan gönderiyomu göndermiyomu diye uğraşmana gerek kalmaz |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kesinlikle tavsiye etmem ürün üzerine düşük fiyat yazmıyo. Hatta ben bir amerika içi kargo yaptırmıştım. 350$'lık saate 600$ yazmıştı. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|