![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
ruscattor diye amerikalı bir satıcı var.tavsiye ederim.genelde adidas satıyor.azda olsa diesel ve fossil marka saatlerde satıyor.fiyatları gayet uygun.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Pokemonyu (fiyat-guven orani yuksek, Turkiye ye Aralik 2006 dan beri 850 uzeri satisi var, sorunsuz) dan alabilirsiniz ama dukkan urunu degilde acik artirmadan almaya calisin bazen nadirde olsa 100 dolara dukkaninda sattigi saati 70 e hatta 60 a kapabilirsiniz. Hemen almak icin acele etmeyin).
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
luckmama
arkadaslar bu adamı tanıyormusunuz bir saat kazandım 1 dolara shipping 19.95 acaba ucuz diye yollamamazlık yaparmı sizce
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar pokemonyu abimizden seiko SNA523 almayı düşünüyorum.2 yıllık uluslararası garantiyle yollar mı?daha önce bu satıcıdan alışveriş yapanlar beni yönlendirsinler lütfen.pokemonyu garantili yollamıyorsa başka bir satıcı tavsiye edebilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar birşey sorucam.Umarım yardımcı olacak birileri çıkar.Mesela saat açık arttırmada ve hemen al değer 200$.Açık arttırmada bu saat 40 dolarda kaldı.Satıcılar ürünü göndermemezlik yapıyor mular??Veya kargo parasını yüksek tutup oradan mı çıkarıyolar.Yardım ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
timelybuysdan alışveriş yapan varmı
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Evet arkadaşım bende aynı şeyi merak ediyorum. timelybuys
nasıl bir satıcıdır. yorumlarında iki türk bulabildim. 99.8 lik pozitif yorumu var. almak üzereyim bir saati. kargoyuda UPS Worldwide ExpeditedSM 2 to 5 business days* diyor. 39,95 dolar. Bi deneyeceğim umarım bi problem çıkmaz. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
g-man1818 bende bu satıcıda citizen aldım saat 1 hafta da geldi. Tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
drhope12 (Satıcı)
Timex Saatleri iyi güzel |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|