![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2009
Ünü:
![]() |
Saat almak istiyorum Yardım (Komisyonla)
Merhabalar arkadaşlar. Ebayden saat almak istiyorum ebay konusunda fazla bilgim olmadığı için ve paypal işleyişini tam bilmediğimden yardımlarınızı istiyorum. Saat 55-60$ tutuyor... Bu fiyata kargo dahil... Aranızda bana bu saati komisyonla getirebilecek arkadaşlar var mı acaba? Acaba kaça getirirler paralarını ben elden veririm öyle birşey yapma imkanımız var mı? Acilen cevaplarınızı bekliyorum...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Kargo dahil saate verebileceğin para 60 dolar. Peki almak istediğin saat nerede ?
Kargo desen zaten 20-30 dolar kardeş. O fiyata eli yüzü düzgün saat bulman çok zor... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hong kong'tan alacağım. DG'nin bir modeli. 75usd idi fakat mesaj attım indirim yapması konusunda.. Kabul etti gibi zaten
Çakma çıkarsa şansımıza wholesale fiyatından alıcam bilmiyorum nolur ama sonuçta zarar benim zararım olacak çakma çıkarsa sadece benim için ilgilenebilecek biri lazım ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
PM veya burdan ulaşabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
komisyoncu arkadaş yok mu hiç aranızdA?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2009
Ünü:
![]() |
komisyoncu biraz kaba bir tabir olmuş
yardımcı olabilecek desen daha iyi olurdu..model ve link verirsen yardımcı olabilirim sana.msj ile sorularını sorabilirsin. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
hangi saati istediğini bana pm. den at ve ebaydan link ver ona göre cvp vereyim sana belki ebaya gerek bile kalmaz..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|