![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Gelen saatim..
Dün de Swatch SAK128 modeli saatim geldi.
Alınan Ürün:Swatch SAK128 Satıcı:a2lceo Fiyatı: Kargo Dahil 20 GBP Hangi Yol ile geldiği:PTT Geliş süresi:15 gün Gümrük problemi:Yok PTT problemi :Yok Tek problem satıcı aldıktan 4-5 gün sonra kargoya verdi başka bir problem olmadı bunun dışında . |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Benim takibe aldığım saati de kazanmışsın.
hayırlı olsun. eline geçtikten sonra, baştan itibaren, nasıl bir yol izlediğini paylaşırsan, sevinirim. ben de aynı saati almak istiyorum. saygılar... Bu mesaj en son " 12-05-2006 " tarihinde saat 09:47 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben genelde şöyle yapıyorum; Almak istediğim saatin veya ürünün son 15 günde bitmiş fiyatlarını ve hangi satıcılarda uygun fiyata bittiğini çıkarıyorum ondan sonra birkaç satıcıda bu rakamlara yakın fiyatlarda teklif veriyorum yalnız bazen 2 -3 tanesini birden kazanınca ödeme problem oluyor bugün 3 saat birden bende kaldı eğer satıcılar kabul ederse ayın 15 inde ödeme yapmayı teklif ediceğim. Bu mesaj en son " 12-05-2006 " tarihinde saat 09:53 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
sona erenleri nasıl goruyorsun
Ben genelde şöyle yapıyorum;
Almak istediğim saatin veya ürünün son 15 günde bitmiş fiyatlarını ve hangi satıcılarda uygun fiyata bittiğini çıkarıyorum ondan sonra birkaç satıcıda bu rakamlara yakın fiyatlarda teklif veriyorum yalnız bazen 2 -3 tanesini birden kazanınca ödeme problem oluyor bugün 3 saat birden bende kaldı eğer satıcılar kabul ederse ayın 15 inde ödeme yapmayı teklif ediceğim. bunu nasıl yapıyorsun arkadasım bitmiş urunu nasıl goruyorsun |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Solda completed listings e tıklaman yeterli
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
hayrlı olsun arkadsım...
Fiyatı: Kargo Dahil 20 GBP fıyatı dogru mu yazdın bu sekılde yazmısında ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|