![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Bu satıcının tek kötülüğü 15 gün beklemek 28$ verip 15 gün beklemek zoruma gidiyor pokemonyuda 35$ veriyoruz 5 günde geliyor ya birde sen ne düşünüyorsunbilmiyorum ama fiyatlar iyice düştü nerdeyse bizim EBAY'dan aldığımız fiyata adamlar GG' da saat satıyorlar bu nasıl oluyor bir fikrin varmı?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
|
yok be hocam 10 dolar falan fark veriyorsun FEDEX veya UPS ile gönderiyor ben iki saati 28 yernie 38 yatırdım bekliyorum bayram girdi araya perşembe alırım artık kısmetse bu arada gecen fiyatlara baktım saat alacağım zaman pokemonyu ve premierworld fiyatlar artmış timeparadise ta düşmüş genelde satıcı satıcı fark ediyor
|
|
|
#14 |
|
Üye
|
Hayırlı olsun dostum.Ben de premierworldden bi saat bekliyorum.Bi tanıdığım rica etti.Seiko Sng077 modelini aldım.Kargo dahil 200 dolara kapattım.Adama 400 YTL'ye vericem
Ancak ben premierworlde 50 dolar gösterebilirmisin dedim fiyatı.O da tamam dedi.Bakalım ne olacak. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Tamam dediyse yazar gelen pakete fatura benzeri bir şey koyuyorlar onunda tahminim onlar için bir önemi yok galiba fedex le gönderilen ürünlerde fedex irsaliye gibi bir şey istiyormuş bu yüzden onu koyuyorlar...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|