![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Seiko Sna 451p1 Saatim Geldi
SATICI: Premierworld
ALINAN ÜRÜN: SEIKO SPORTURA SNA451P1 ALINDIĞI TARİH: 16.10.2006 Açık artırmayla alındı ELİME GEÇİŞ TARİHİ:21.10.2006 HANGİ YOL İLE ALINDIĞI: FEDEX FİAT: 203 $ KARGO: 35$ OPSİYONEL AÇIKLAMALAR: GÜMRÜK PROBLEMİ:Yok Fiyatını düşük göstermesini yazmıştım 95 $ yazmış her yönden mükemmel bir satıcı öyle bir paket yapmışki açmak için 10 dakika uğraştım satcıyı herkese tavsiye ederim.. Bu mesaj en son " 10-22-2006 " tarihinde saat 02:01 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan dostum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Hayirli olsun arkadasim...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
|
hayırlı olsun ucuz almışsın
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Teşekkürler arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
|
iyi günlerde kullan fedex ile gönderilerde çok düşük gösteremiyorlar hatta düşük gösteremiyor yinede 95 göstermiş bana 120 USD göstermişti bu arada kutuyu silikon ile yapıştırıyor bence iyi gümrük memuru acmak isterse baya kasacak ve kutuyu parçalaması gerekiyor
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Sağol dostum
Alıntı:
Sağol cidonur dediğin gibi gümrük memuru açmak istesede açmazdı herhalde ben ödeme yaparken 100$ dan aşağı gösterirmisin demiştim o da 95$ yazmış saat çok güzel fakat müşterisi hazırdı bir ara vermesemde kendim mi taksam dedim ama bir dahaki sefere inşallah... birde bu pokemonyuı ve premiereworld kutu ve garanti gönderseler öyle güzel olacakki... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
|
hocam pokemonyuda bir saat aldım kutulu ve garanti kartı var ama garanti kartı onaylanmamış yani hiç bir işe yaramıyor ithalatçısıda bizim müşteri onlarda onaylamıyor
bizden alsaydın dediler ![]() satarken kutu bir avantaj ama garanti kartı avantaj değil
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ya zaten bende inanmıyorum bu garanti kartının Türkiye'de geçerli olacağına ama yinde dediğin gibi satarken kutusunun ve garanti belgesinin olması alıcıyı etkiliyor.Bu saat orjinalmi falan diye sormuyorlar en azından ben sana Timeparadise adlı satıcıyı tavsiye ederim bilmiyorum ondan hiç saat aldınmı adam garanti belgesini onaylıyor birde sattığı çoğu saat kutulu ...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|