Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Saat
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-21-2006, 10:53 PM   #11
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
sukrusal tafarından gönderildi
Ya zaten bende inanmıyorum bu garanti kartının Türkiye'de geçerli olacağına ama yinde dediğin gibi satarken kutusunun ve garanti belgesinin olması alıcıyı etkiliyor.Bu saat orjinalmi falan diye sormuyorlar en azından ben sana Timeparadise adlı satıcıyı tavsiye ederim bilmiyorum ondan hiç saat aldınmı adam garanti belgesini onaylıyor birde sattığı çoğu saat kutulu ...
3-4 gün önce 3 saat aldım ve pokemonyu dan daha ucuza deiğin gibi garantili ve kutulu
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-21-2006, 11:04 PM   #12
sukrusal
Kallavi Üye

sukrusal kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: sukrusal is on a distinguished road

Bu satıcının tek kötülüğü 15 gün beklemek 28$ verip 15 gün beklemek zoruma gidiyor pokemonyuda 35$ veriyoruz 5 günde geliyor ya birde sen ne düşünüyorsunbilmiyorum ama fiyatlar iyice düştü nerdeyse bizim EBAY'dan aldığımız fiyata adamlar GG' da saat satıyorlar bu nasıl oluyor bir fikrin varmı?
sukrusal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-21-2006, 11:16 PM   #13
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
yok be hocam 10 dolar falan fark veriyorsun FEDEX veya UPS ile gönderiyor ben iki saati 28 yernie 38 yatırdım bekliyorum bayram girdi araya perşembe alırım artık kısmetse bu arada gecen fiyatlara baktım saat alacağım zaman pokemonyu ve premierworld fiyatlar artmış timeparadise ta düşmüş genelde satıcı satıcı fark ediyor
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-22-2006, 08:59 AM   #14
Webster
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: Webster is on a distinguished road

Webster kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Hayırlı olsun dostum.Ben de premierworldden bi saat bekliyorum.Bi tanıdığım rica etti.Seiko Sng077 modelini aldım.Kargo dahil 200 dolara kapattım.Adama 400 YTL'ye vericem
Ancak ben premierworlde 50 dolar gösterebilirmisin dedim fiyatı.O da tamam dedi.Bakalım ne olacak.
Webster is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-22-2006, 11:11 AM   #15
sukrusal
Kallavi Üye

sukrusal kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: sukrusal is on a distinguished road

Tamam dediyse yazar gelen pakete fatura benzeri bir şey koyuyorlar onunda tahminim onlar için bir önemi yok galiba fedex le gönderilen ürünlerde fedex irsaliye gibi bir şey istiyormuş bu yüzden onu koyuyorlar...
sukrusal is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık