![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
dün 3 tane daha saatim geldi kocaman kutu içinde ama nasıl gümrükten geçmiş hayret ettim
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Pokemonyu Türkiye'ye gönderiyor saatine göre 35$ civarında Fedx le gönderiyor orda yazan Not Specified belirtilmemiş demek eğer Worldwide yazıyorsa genelde Türkiye'ye gönderiyorlar ayrıca çok iyi ingilizceyede gerek yok forumda satıcıya sormak istediğimiz şeylerin ingilizceleri var... |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Pokemonyu son zamanlarda iyice gözümen düştü. Daha önce gerçekten hesaplıydı. Misal herkesin hemen al ile 295-350 $ arası sattığı saati hemen al 250 açık artırma 230 civarına satabiliyordu. Bu saate 250 dolar bile vermeye şu anda razıyım. 15 gündür bekliyorum asati piyasaya pek sunmuyordu, şimdi listelemiş ama hemen al ile 314 $, yuh diyorum pokemonyu, zaten 298'e başka yerde ne zamandan beri var. Bu ani fiyat yükselmesini neden yaptı anlayamadım gitti.
|
|
|
#24 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
premierworld'den 2 saat kazandım. tarzanca mesaj attım. iki saatin kargosunu birleştir, ve hediye yaz dedim, ok. cevabı verdi. ilk kargo için 18, ikinci için 8 olmak üzere toplam 26 $ kargo yazıldı paypal ödemesine. tüm ödemeyi yaptım. şimdi neler olacağını bilmeden bekliyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
Ben sana diyim 15-20 gün sonra postacı kapıyı çalacak sende bir gülümseme sonra kutuyu açıp beğeneceksin sonra ebay.com'a girip pozitif feedback vereceksin sonya iyibey'e girip bu duyguları paylaşacaksın ![]()
|
|
|
|
#26 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
pakedi postacı mı getiriyor? yoksa cevizlibağdaki (ist. için) posta bölge müdürlüğüne mi gidiliyor? bir sorum da, gönderiyi evde bulunan anne-baba-eş'e teslim ediyorlar mı? |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
![]() son sorun ise ürün sigortalı ise imza karşılığı verilir sigortasız ise kapıya bile bırakıp giden posta çalışanları mevcuttur benim tavsiyem eğer ebay.com'u kullanacaksan devamlı postacı ile aranı iyi tut.
|
|
|
|
#28 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardımlarınız için teşekkür ederim.
sonucu yazarım... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye ül-Zebellah
|
rica ederim
|
|
|
#30 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar pokemonyu dan ender bulunan bir saat almayı düşünüyorum.
Seiko nun 40 yıl özel saati. SNL019 Türkiyeye gönderiyor, 38 dolar shiiping ve sigorta. Satıcıya 585$ lık saati gift olarak gösterip düşük fiyat bildirimi yapabilmesinin mümkün olduğunu sordum, cevap bekliyorum. sitede saat getiren herkez sanırım düşük fiyat göstertiyor aksi taktirde kesinlikle gümrüğe takılır yanılmıyorsam? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|