![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Satıcıya soru sormanıza gerek yok ürün sayfasına girdiğiniz zaman worldwide ödeme sizin ödeceğiniz rakamdır genelde normal kargo için ilk ürün 18$ dır.
Fixed Shipping Fees-First watch US$18 Worldwide. Additional watches US$8 each Shipping Method -Registered Parcel Worldwide (Singapur mail) Bazı ürünlerde genelde fiyatı yüksek saatlerde yapıyor Fedex kargo geçerli. Fedex şuan için için 28$ dır. yine ürün sayfasında yazdığı gibi fedex için ödeme, Fixed Shipping Fees-First watch US$28 Worldwide. Additional watches US$15 each Shipping Method -Fedex Worldwide (Üç günde geliyor) |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
sağol whitedragon.
bi şansımızı deneyeceğiz yakında. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Maksimum 2 sayısı yanlış
Arkadaşlar Merhaba;
Ben bizzat Pokemonyudan toplam 6 saat aldım bugüne kadar ![]() İlk iki siparişim teker tekerdi Fakat en son 4 saati aynı anda istedim ve ne gümrüğe takıldı ne de bir sorun oldu.Evet yanlış duymadınız 4 tane saat aldım Anneme , kayınvalideme, babama ve baldızıma Bu şekilde combine shipping yaptığı için çok düştü ücretleri haberiniz olsun.Pokemonyu süperdir saatler kutulu olmadıı için küçücük bir kutuda geçiveriyo gümrükten ![]()
|
|
|
#14 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Pokemonyu(isme bak ) şahıs olarak mı yolluyor yoksa firma olarak mı?? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
pokemonyu nun sanının duyamdın galıba forumda yenısın cok
![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bende 3 tane aldım tek kutuda ama ses var ne seda...genelde 8-10 gün içinde geliyordu saatler bana...04/10/2006 tarihinde singapurdan yola çıkmış şu ana kadar Turkiye'ye girmesi gerekiyordu. Ama webden baktığımda daha gelmediği gözüküyor...Bakalım bekleyeceğiz sonunda ne olacak |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
pokemonyu yu biliyorum tabi ki.. Adamın adı YU.. Pokemon Yu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşım site dahilinde bulunan çeviri bölümünde yaralanabilirsin. Kalıplar falan alışveriş için epey birşey var . Altta verdiğim linke bakarsan
http://forum.iyibey.com/ceviri-boelu...u-acmayyn.html Kolay gelsin.... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Peki arkadaşlar burdan kargo dahil 100 dolara gelen bir ürünü gg de yaklaşık ne kadara satabiliriz bu konuda ilgili olan arkadaşlar va yanıtlarlarsa sevinirim teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Çeviri Kısmında cevabını bulabilirsin. Hatta orayı okurken İngilizce bile öğrenebilirsin diye düşünüyorum
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|