![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşlar pekemonyu ile maillaştık. saatin fiyatını düşük gösterebileceğini teyid etti, yanlız saati almaya kalkıştığımda shipping to your country can not calculated diyor.
kendisine durumu bildirdim, otomatik bot cevabı gibi yeniden 38 dolar cevabı attı, pek ilgili değil yada bize mal satmak istemiyor. + bu saati başka bir sitede 50$ ucuza buldum ama tükenmişti. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Shipping bölümüne sizin rakam girmenize müsaade ediyor mu, ediyorsa 38 yazıp geçin.
|
|
|
#33 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
denedim, olmadı.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Kallavi Üye
|
bu pokemon bana gıcık gelmeye başladı bi saatin kargosuna 35 usd yazmış. ama maillerinde filan 22 her eklenen ürün 8 dio ben de iki ürün için 30 ödedim bakalım dicek
![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
selam arkadaşlar
merhaba arkdaşlar ben şu meşhur pokomenyudan kırk yılın başı bir saat alayım dedim şimdide işi dolardan ingiliz sterlinene çevirmiş. Şimdi ben sterlinle alırsam saati ne kadar komisyon ödeyeceğim birde ceryana tutulmak istemiyorum. 2. ve son sorum şimidi ben paypala üye oldum verfiyed da oldum gözüküyor fakat 1.95 dolar gelmedi geriye bu para gelmeyince diyelim ben pokişten saat kazandım ödeme yapamayacakmıyım? sizler ne kadar zamanda aldınız 1.95$?. cevaplarnızı dört gözle bekliyorum selamlar
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Meraba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum baya bişey ogrendim sayılır sayenizde pokemonyu'dan saat almayı dusunuyorum almadan önce yinede mesaj atmak istedim türkiyeye gonderiyomusun, gift ve kullanılmıs olarak işaretlermisin diye sordum ama 2 gun oldu hala cevap yazmadı gec yazması normalmi cevap gelmeyince alışverişimi askıya aldım.
Bu ebay'den alacagım ilk urun olacak deneme amacıyla ucuz bir saat almayı dusunuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkurler |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Pokemonyu her yere ürün gönderiyor, sorun olmaz, ayrıca kullanılmış olarak işaretletmenize gerek yok. Saatte çok sayıda almadıkça pek sorun olmuyor.
|
|
|
#38 |
|
Kallavi Üye
|
ben 2 kere alış veriş yaptım 2 sindede 2 saat aldım kutular açılmadı bile
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|