![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
seiko saat
SEIKO AEROSPACE PILOT SLIDE RULE CHRONO WATCH SND255
fiyat:79$ kargo:18$ satıcı:timeparadise saat çok güzel bu satıcı orjinal kutuda ve 1 yıllık garanti belgesini imzalayıp yolluyor. pokemonyunun orjinal kutu yollamamasından hayıflananlar için iyi bir seçenek olabilir Bu mesaj en son " 09-20-2006 " tarihinde saat 12:18 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun aynı saati pokemondan 88 $almıstım bir daha alırım belki burda fiyatlar daha mı iyi ?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
gözlemlediğim kadarıyla pokemonyu, premierworld ve timeparadise nin fiyatları aşağı yukarı aynı kaça aldığın açık arttırmadaki şansına kalmış yanlız listelerde pokemonyunun daha çok ürünü var ama timeparadise orjinal kutu ve garanti belgesi yolluyor |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
re
arkadaslar bence herzaman yeni bir urun alırken arastırma yapmamız en iyisi çunku bir satıcıya takılıp katılınca diğerlerinde neler oluyor anlamıyorsun.zaten bence ebayın püf noktasıda bu tek satıcıda kalmamak.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
iyi geceler bende şimdi ilkdefa ebay dan teklif verdim seıko saat için 63 dolar şuan bende bakalım hayırlısı bende biraz macera yapayım dedim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=320028542404 buda linki nedersiniz yeni yeni işlem yapacagım ama mastercard ım var paypal nasıl olacak üye oldum ama paypal hesabı yapmadım yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ürün sende kalmamış ama keşke biraz daha uğraşsaydın 76$ a ucuz gitmiş. yanlış hatırlamıyorsam paypalda my profile in içinde add credit card var. kredi kartını oradan ekliyorsun |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
@erdincyprus acık artırma 27 agustosto bıtmıs..
saat senın elıne kac gunde gectı (kargo suresı)dostum bende aynı modeldn almayı sunuorumda ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
saat 10 günde falan geldi zaten bu satıcıda singapurda pokemunyu gibi hemen hemen aynı sürede geliyor. satıcı sağlam merak etme hatta timeparadise dan almak daha mantıklı çünkü sitede bir arkadaşın saati arızalı gelmiş. garanti belgesi olsaydı hiç uğraşmıcaktı |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Hangi yol ile geldi
Dostum saat hayırlı olsun bende aynı satıcıdan bir saat bekliyorum seninki nasıl geldi bana DHL ile gönderdi bunun hakkında bilgin varmı kim getirdi senin saati postacımı..yoksa sanadamı DHL ile geldi.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|