![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Saat Ebay'den aldığınız saat 'leri buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
|
Alınan Ürün: SEIKO SKA201 ARCTURA KINETIC
Ürün Fiyatı: 159.99 USD *Buy it now ile alındı* Satıcı:uswatchstore Gönderi Cinsi: Hava Yolu (USPS) Kargo Tipi: Küçük Kutu Kargo Ücreti: 35 USD Ücret Bildirimi: 50 USD (TİCARİ NUMUNE olarak işaretlemiş) Geliş Süresi: 6 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT'den kendim aldım Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Muhteşem bir satıcı.Herkese tavsiye ediyorum Ürünü Buy it now ile aldım.Ödemeyi yaparken limitimin olmadığını farkettim ve satıcıdan bi kaç gün süre istedim.Çok nazik bir cevap verdi ve önemli değil dedi.Ödemeyi yapar yapmaz ürünü yollayacağını söyledi.Ertesi gün kredi kartıma biraz para yatırdım ve o gün ödemeyi yaptım.5 Eylül 2006 (ödemeyi yaptığım gün) ürün kargoya verildi ve tam 1 hafta sonra sonra elime ulaştı.Aslında ürün 6 günde gelmiş.Postacı beni evde bulamadığı için bi kağıt bırakmış.1 gün sonra gidip kendim aldım.Toplam 195 dolara maloldu (Fiyat+kargo+sigorta) Ürün kutusunda ve sıfır.Uluslararası garantisi var.Üzerindeki 420 dolarlık etiket hala duruyordu.Buradaki Seiko bayisine sordum ve fiyatının 808 YTL olduğunu söyledi ve Türkiyenin neresine gidersen git fiyat aynıdır dedi. Aklımın almadığı şey ise 6 günde Amerikadan ürünün nasıl elime ulaştığı... Bu mesaj en son " 09-14-2006 " tarihinde saat 08:56 AM itibariyle okay2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
3 günde de ulaşır
Güle güle kullanın... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Sizin için çok karlı bir alışveriş olmuş. Güle güle kullanın.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
iyi günlerde kullan dostum...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
selam
hayırlı olsun yalnız anlamadığım postacı bi kağıt bıraktı demişsin bazılarıda postacının gelen ürünleri apartman girişine bırakıp gittiğini söylüyo böyle kağıt bırakması daha iyi yoksa bizim apartmana da bırakır giderse o posta mahallenin çakal veletleri tarafından alınır ve benim elimede geçmez umarım postacı banada imza karşılığı yada kağıt bırakarak yada kapıya çıkarak teslim eder ürünü...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Maalesef bu postahane işi böyle. Ben öss kağıdım için alanya'dan kalkıp ankaraya gittiğimi 10 saat lik yolu çektiğimi hatırlıyorumda, çileden çıkmak işten değil valla.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|