![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
bir kuponu sadece biri mi kullanabilr tek hakmı mevcuttur ?? kullanan arkadşlar vede ne avantajı var ?
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2009
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Terms and Conditions Redemption code: C-UKCDEAL6F Expires 10/06/09 5% off of one item in category: - Cars, Parts & Vehicles; up to £70.00 off. See conditions Terms and Conditions Redemption code: C-UKCDEAL6E Expires 10/06/09 15% off of one item in categories: - Clothes, Shoes & Accessories; - Motorcycle Clothing & Helmets; - Baby Clothing; - Music Memorabilia; up to £70.00 off. See conditions Terms and Conditions Redemption code: C-UKCDEAL6G Expires 10/06/09 10% off of one item in categories: - Computing; - Consumer Electronics; - Video Games; up to £70.00 off. See conditions Terms and Conditions Redemption code: C-UKCDEAL6A Expires 10/06/09 arkadaşlar burda indirim kuponları var acele edin işinize yarar umarım son günü yarın |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderatör
Giriş: Jan 2009
Ünü:
![]() |
İndirim kuponlarının çoğu hatta çok büyük bir kısmı Türkiye için geçerli olmuyor. Genellikle Amerika, Avusturya, Kanada gibi ülkedeki alıcılar için geçerli oluyor. Ben zamanın da çok aradım çoğu fake çıktı, çoğunda da bu kod ülkeniz için kullanılamaz gibi bir uyarı aldım. Ama sürekli denemekte fayda var.
|
|
|
#14 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2009
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hocam yazdıklarım bana ait kuponlardır hepsi türkiye için de geçerlidir |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#16 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar kod bulmak zor bende uğraştım ve şu sonuca vardım kodlar belli bölgelerde geçerli yani çoğu kod amerikada yapılan alışverişlerde geçerli.Nerden anlaşılıyo diceksiniz paypal adresiniz yurtdışında veya kodun geçerli olduğu yerde olmalıdır.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2009
Ünü:
![]() |
başaran var mı ?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderatör
Ünü:
![]() |
Başarı sağlanabilir ama çok fazla araştırma yapmak gerekiyor. Ben bugüne kadar bir defa tutturdum.
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|