![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Işte Size Ebayde Türk Zekasi Mutlaka Bakin!!
ADAM 1 ytl ve 5 ytleyi satıyor hemde o kadr uçuk fiataki inanamzsnz mutlaka bakın...
http://cgi.ebay.com/TURKEY-1-YTL-UNC...QQcmdZViewItem ---------------------------------------- 2.CİSİ: http://cgi.ebay.com/TURKEY-NEW-5-YTL...QQcmdZViewItem |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Sattığı adet 100 yani 100YTl yi 135$ a satıyor
Bu başlığı ben de açmışıtım satışın altında.Gerçekten alan varsa harika yani
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
yalnız bunları posta yoluyla göndermek nasıl mümkün oluyor? bildiğim kadarıyla nakit para taşınmıyor.ilginç
... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
|
söylemene gerek yokki zarfı zarfın içine koy gitsin evrak dersin
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
|
Bence sapka cikarmak lzm adam uzun zamandan beri bu isi yapmakta ve basarili.Helal olsun.Kapitalizmin kurallarini, bosluklarini iyi tespit etmis bi ustad bence..
Bizde burada ,bu forum catisi altinda kurallari ve haklarimizi tartismaktayiz. ve bu ulkenin koymus oldugu haraclari aship , ederinde mallari temin etme sekillerini , bicimlerini tartisiyoruz. Bu arada Turkiyeye ait birseyleri pazarlama noktasinda takiliyoruz.Bence bu konuya yogunlassak daha dogru olur zira mal getirip ic piyasada paraya cevirmektense yurt disindan parayi buraya getirmek cok daha mantikli.. Turkiyeye ozgu urunlerin pazarlanmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Mesela neler olabilir? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşım bunun türk zekası ile alakası yok.O vatandaş koleksiyon ürünleri satıyodur.Yabancı koleksiyonerleri seri halde 100 adet çil 1 ytl satıyodur.Bu türkiyede de var. www.gittigidiyor.com adresinde koleksiyon bölümünde bulabilirsin
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
paralarda sahtedir
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
yanlız o paraların hepsi A 01 serisi ve koleksiyon parası
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
a serisinden
1 seri ve yüz tane icin verilen fiyat bu... bence hesaplı bile. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Asıl Türk zekası bozuk parayla çalışan makinalara 1 Euro yerine 1YTL atmak.
Koleksiyon amaçlı olduğu için fiyat normaldir.Adam uyanıkmış.Paraları matbaadan çıkar çıkmaz almış ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|