![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Nokia 6500 106$ (Çakma :)
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Yaa bu çinlilerden korkulur vallaha...
Pc OEM sektörüne el atamadılar bir tek... Şöyle çakma ekran kartları ses kartları harddiskler RAM'ler işlemciler anakartlar yapsalar ya ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Hişşş, çaktırma
![]()
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
izmir07 derhal link bekliyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Bırak şimdi çakal seni
![]() Dökül bakalım kaç yüz milyarlık mal getirttin OEM parçası olarak ÇİN'den ? Ben de istiyorum bende getirtcem ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Toplasan 3 kutuyu geçmez yani Şaka bir yana, telefon işine girmedim. Bu kadar risk bana yeter dedim. O işe de girersek eğer saçlarımız erken ağaracak Imei klonlamaymış falan zor iş bunlar...Hocam bu çinliler Bush'un sahtesini yapacaklarmış, bundan sonra savaş çıkarmayacak barışçıl olacakmış ![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yok be İzmir07 hemşerim, Çinliler Bush'un sahtesine el atmışlarda adam dengesiz olunca ayar tutturamıyorlarmış o yüzden vazgeçmişler, bir de dünya çapında fizibilite etüdü yaptırmışlar bakmışlar hiç bir yerde beş para etmiyor tamamen soğumuşlar o işten ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Aslında şu yaşadığımız sıkıntının filmini çevirmek lazım hocam. Gümrük memurlarına da başrol vermeli. Çinli bulunur zaten zor değil. "propoganda 2" Ben €100'yu geçtiğim için hapislerde çürüyorum. Haxan vergi kaçakçısı olur musun? =) ![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
abi bu konu bana sardı film işi ben de bi rol alırım gümrüğe paketi takılmış onu can havliyle kurtamaya çalışan fakir ama internetten alışveriş yapan genç.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|