![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
http://www.dealextreme.com/ sitesinden alışveriş yaptım.Türkiye ye gönderim ücretsiz diyor.9.5$ -12 ytl türk parası karşılığında 2 adet ürün aldım.çok ilginç ve kullanışlı şeyler var.eğerki ürünlerim gelirse sizlere haber vericem.PayPal var.Bir bakın derim
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Selam
En son 8 nisan 2008 de ürünlerim geldi. Posta çıkış tarihi de 22 mart 2008 idi
Gelir ürünleriniz merak etmeyin.Ben bu siteden 20 USD kadar 30 yakın ürün aldım.sadece bir kez sorun çıktı. Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yalnız ben sadece kredi kartı numaramı filan verdim.hesabımdan çekildi para.şimdi nelere dikkat etmem gerekiyo?nasıl takip edebilirim?ilk kez böyle bir alışveriş yapıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Yapılacak bir şey yok " http://www.dealextreme.com/accounts/ " linkinden ara sıra gelişmeleri takip et. Packing, pending, shipping gibi ifadeler göreceksin. Çoğu zaman ürünleri parça parça yolluyorlar. Dolayısıyla bazı ürünlerde "Shipped" yazarken diğerlerinde "Pending" vs. yazabiliyor.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
hiç forumu karuştırmamışsın bu site ile igli çok şey yazıldı çizildi.
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
bu sıtedekı malların çindeki en adi mallar hayrını göremeyebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
malları almadan önce altındaki yorumları okuyun, çok iyi ve ucuz ürünler mevcut sitede, tabii siz bu fiyata çok kaliteli süper bi mal almayı bekliyorsanız çölün ortasında ölü eşek arıyorsunuzdur
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadaşlar paket bugün geldi.ama ürünün biri yok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Bu siteden 21 $'a tape player (cassette adaptor) aldım. Üründen istediğim randımanı alamadığımı bazı fonksiyonlarının çalışmadığını belirtim. Onlar da alacağım herhangi bir ürün veya ürünler için 11 $ lık indirim teklif ettiler. Ben de farklı iki ürün siparişini verdim, ancak bir ürün shipment durumuna gelmekle birlikte diğerini supplier dan tedarik etmeye çalışıyorlar.
Diyeceğim sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz bazen iki aya yakın gecikme de olabiliyor. Ancak feedback sistemleri iyi, gecikmeli de olsalar ilgileri devam ediyor. Syg. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|