![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Selam arkadaşlar bir satıcıyla karşılaştım ama durumu çözemedim adam 8-9 dolara neler satıyor bu herifin amacı ne rastlayan varmı hiç
http://stores.ebay.com/SaveAlongTheWay |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
hemde ucretsiz tc kargo.. alala sasırdım bende.
dayanamadım 2 ürün aldım ev sinema sistemi ile gps. hayatta bazen risk almak gerekiyor ki fırsatalr elden kaçmasın eger gelmezse kaybım 9+9 = 18 dolar ytl bir kişinin 3 -4 günlük sıgara parası (içmediğim için kardayım her gün) Bu mesaj en son " 03-19-2008 " tarihinde saat 11:40 PM itibariyle mahoni38 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
çok enteresan dimi iyi ingilizce bilen bi arkadaş baksada fikir sahibi olsak acaba bu bi satışmı saadet zincirimi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
mahoni38 ürünler eline ulaştı mı? bize de bilgi verir misin?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
daha 5 dk önce aldım yani o kadar hizli kargo ancak mail atar adam öle olur.
bu arada kıllandım.. Information Products > Wholesale Lists > Other katagorisinde bu adam bize kitapcık mı göndercek napcak !! aslında ben kasınmısım.. iyi ingilizce olamadan ebaydan ürün cekmeye calısırsam olcak bu ![]() Bu mesaj en son " 03-19-2008 " tarihinde saat 11:53 PM itibariyle mahoni38 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
açıkçası insanın eli ister istemez satın alma butonuna gidiyor ama bide şöyle düşün ya işin içince başka iş varsa elin herifine neden yedireyim paramı mahoni38 madem alışveriş yaptın sen bizi bilgilendir bu konuda bekleyelim görelim umarım paran boşuna gitmez
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ben de heyecan yapmışım mesajın zamanına bile bakmadım
ürünler eline ulaşırsa ya da ulaşmazsa bilgilenidirebilirsen sevinirim. Ya bu adam çıldırmış bu fiyata satıyor ya da gerçekten bu işte bir gariplik var |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda fikirlerini paylaşsınlar lütfen
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar adam sadece liste satıyor dediğine göre karlı alışveriş listesi kargo yok çünkü mail atıyor listeyi parayı listeye veriyorsunuz ürüne değil yanılıp ürün diye almayın
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
peki amaç nedir listeyi napalım biz
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|