![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Selam yaklaşık bir hafta önce bu siteyi buldum adında anlaşılağı üzere sustalı bıçaklar, muşta , kelebek bıçak gibi ürünler satılıyor birkaç yabancı forumda bu siteden alışveriş yapanların yorumlarını okudum hepside sorunsuz bir şekilde alışveriş yapmışlar hemen satıcıyla irtibata geçtim ve Türkiyeye ürün gönderdiklerini öğrendim buradaki gümrük problemini anlattım kendilerinin daha öncede Türkiyeye bu tarz bıçaklardan gönderdiklerini ve hiçbir sorun yaşanmadığını söyledi bende bunun üzerine 1 adet aşağıdaki bıçaktan sipariş verdim siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz gümrükle ilgili bı sıkıntı çekecekmiyim yada zarf gönderisi yaparsa risk yarı yarıya inermi çünkü zarf içinde gelen ürünlerin açılmadığını duydum ürünüm aşağıda ve boyuda 27 cm olumlu veya olumsuz yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
valla bilmiyorum nolur nolmaz ama müthiş bi ürün almışsın eline ulaşırsa bana bi mesaj atarsan sevinirim bnde istiyorm...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
tabiki atarım yeterki gelsin
yine burdan takip edebilirsin
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Gelmedimi hala bab? sabırsızlıkla bekliyoruz
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
kayıtsız postayla yolladı ama akıbetini bilen yok sanırım kayboldu postada biraz daha bekliyim bakalım nolcak
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Konuyla ilgilenenlere duyurulur: Son bir kaç gündür satıcıyla yaptığım görüşmelerde satıcıya ısrarla paketin bana ulaşmadığını kaybolduğundan süphelendiğimi kendisinin bu konuyla ilgili birşey yapıp yapamayacağını yazdım o da cevap olarak ısrarla paketi kayıtsız postayla gönderdiğini kendisinin Utah'ta saygın bir satıcı olduğunu gümrük hacizlerinden veya posta kayıplarından sorumlu olmadığını bunu internet sitesinde özellikle belirttiğini söyledi bende bunun üzerine kendisine bana gönderdiği maili hatırlattım mail şöyleydi: ''Biz daha öncede Türkiye'ye ürün gönderdik ve asla bir problem yaşamadık'' demişti ve bugün attığı mailde paramı kredi kartıma geri iade ettiğini ve benim belkide yalan söylediğimi fakat kendisinin asla sahtekar biri olmadığını söyledi.Bunun üzerine sabah bankamın internet şubesine baktığımda paramın gerçekten iade edildiğini gördüm tam 36 YTL ve cevap olarak kendisine çok teşekkür ettim asla yalancı biri olmadığımı eğer paket elime geçerse kendisine ulaşacağımı parasını ödeyeceğimi yazdım.Yani sonuç olarak eğer helal paranız varsa dönüp dolaşıp yine size geri gelir
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|