![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
|
ürün temin edilir
merhaba;
Almanya'da Ebay kullanıcısıyım. Türkiyede bulamadığınız yada bulmakta güçlük çektiğiniz ürünler Almanya Ebay dan temin edilir. ilgili arkadaşlara duryrulur.
------------------------------- Kenan Öztürk Digitekniks İc ve Dış Tic. web: www.digitekniks.com e-mail: info@digitekniks.com ------------------------------- Bu mesaj en son " 01-19-2008 " tarihinde saat 06:21 PM itibariyle heaven24_m tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
fiyatlar caiz olursa neden olmasın
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
caiz mi ![]()
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
iyi de alman ebayda fiyatlar o kadar ucuz değil
Nası olcak? sen kodak v1003 dijital foto 200 ytl nin altında bulabilirsen ltfn haber wer. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
ben facial flex istiyorum ebay da satılıyor.ya da dermal tone bana temin edebilir misin bunları?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Su an Malezyadayim, iki gun sonra Istanbula gidiyorum. Buradan istediginiz her turlu elektronigi makul fiyatlara getirebiliirim. Urun kalitesi iyi, intel,western digital,sony vb.fabrikalari var. ilgilenenlerden acele cevap bekliyorum. Su an burada sabah 2, turkiyede aksm 8
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
açıkçası şu malezyadaki arkadaşının yazdıkları kolpa geldi biraz verdiği fiyatların hepsi doğubank fiyatı ile aynı hatta psp slim piano black 320 ytl 4 gb sony hafıza kartı istediğin oyunları yüklemek bedava (5 oyun )
Noteboklarda daha ucuz sen malezyadan kendine al ben doğubanktan alim daha karlı en azından aldıgım yere veririm bişi olursa malezyaya göndermem ehehe |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Taze Üye
|
olmayanlar
Alıntı:
TR de olamayan ürünleri tercih ediyorum.. Bulamadığınız ürünlar temin ederim.
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Peki teslimat nasıl olacak dostum.? Yani sen yalnızca orada ürünü bulup postalama kısmıyla mı ilgileneceksin? yoksa trye getirme gümrük mevzuları falan da sana mı ait olacak? Teşekkürler. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|