![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
dealextreme hakkında bir sorum olucak
merhabalar.bu siteden alış veriş yaptım ilk kez ürün elime 15 günde olaştı.
geçen gün bir mail attılar bana ama ingilizcem yok Greetings from dealextreme.com! An order was sent to you approximately three weeks ago. Is everything alright with your recent order from us? If you have any questions regarding your order, please contact our customer service representatives immediately -- we are standing by to serve you. kısa ve öz çevirebilirmisiniz bana |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
size yolladığımız ürün elinize ulaşmış üründe bir sorun varmı varsa bizle haberleşin diyor kısaca
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
siteden 20 kere alisversiyaptim hepside geldi
![]() almadan duramiyım artik siteden biseyler ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
saolun arkadaşlar
ya tr de bile aynı fiyat olsa ne bilim sanki macera arıyoruz hoşuma gitti benimde herşey ucuz sayılmaz..ama ben 1 gb microsd hafıza kartı birde çakmak vericem sipariş |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
bazı flash disk ler burdan bile pahalıya mal oluyo ama bunlar istisna çok ucuz bir site bence güzel
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bunuda çevirebilen arkadaş varmı ?
Thank you for ordering from dealextreme.com! This email contains important information regarding your recent purchase - please save it for reference. Important: Please double check your shipping address listed below. Should it be incorrect, you may update it instantly via our online order management site. Note: if your address is correct, you do not have to do anything. Current shipping address: .................................................. ............................... ........................(bu bölümdeki adresi sildim.yanlış anlaşılmasın.) Link to change your address: http://www.dealextreme.com/accounts/ Simply enter your account e-mail address and your receipt number and select the "Change or Confirm Shipping Address" option. We will begin arranging for shipment. The address will be locked once your order enters the packaging and shipping process. ACCOUNT E-MAIL: aahmettt@msn.com ORDER #: 0115Q6TZ RECEIPT #: 6L903221RC503643P ORDER TOTAL: 21.86 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|