![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
ai2000.com
geçenlerde gördüm bu siteyi çok ucuz ürünler var fakat güvenilirmi bilemiyorum pikap almayı düşünüyorum 110 euroya gelirmi acaba
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Bazı müşterilerinin paypal ile ödeme yaptığı satışlarda dolandırıcılık vakasının olması nedeni ile bir süreliğine Paypal kabul etmiyorlarmış.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
|
ürünlerini beğendim ancak buraya girişi biraz zor olan ürünler bunlar ayrıca paypal ödemesini kabule ediyorlar
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
"Dear friend: Because using the payment of PAYPAL lasts for a long time, the products on on our webs were cheated to take is excessive.A time just in the adjustment, during the period of adjustment temporary not accept the payment of PAYPAL. Thanks for your cooperation!" Gördüğün gibi, geçici olarak paypalı kabul etmiyorlar... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
ben siteden alşverişi kabul edip paypal a sıra gelince bu mesajı alsaydım bu siteyi şikayet ederdim ana sayfalarında paypal var aktif eğer boyle bi sorunları varsa ya simgeyi deaktif yapsınlar yada kaldırsınlar bunlar beni ilgilendirmez ve sahtekarlık olmadığını nerden bilim
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Zaten paypala entegre bir sistem kullanmıyorlar. Söylediğin entegre sistemde geçerli. Şikayetinden sonra "Thanks for your relation" diye bir mail alacaksın ve başka hiç bir şey olmayacak. Dene de gör ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
laptop
hocam laptoplar çok ucuz. birtane alacak olsam nasıl bir prosedür işler? vergisi algısı falan kaça patlar.? bilginiz varsa öğrenmek isterim. fatura 250 avro civarı olacak.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar şakamı bu. bu fiyatlar inanilmaz. kimse alişveriş yapmadimi burdan yani. şimdi ben bir masaüstü bilgisayar buldum. harici kasası yok. kasası lcd monitorü ile bütünleşik. gümrükte ekran olarak değerlendirlir bence. almayı düşünüyorum ama nasıl güveneceğiz onu bulamadım. kimse alışveriş yapmamiş olsa bile güvenmemizi sağlayacak başka unsurlar olamazmı. nebileyim site üzerindeki bir işaret falan.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Çin'de bu tür satış yapan diğer firmalarla fiyat karşılaştırması yapmak gerekli. Arada çok uçuk fark yoksa zaten istediğimiz yerden alırız. Ama arada uçuk farklar varsa zaten güvenilmez
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
online destek var
arkadaşlar "contact us" a tıklayınca canlı yardım alıyorsunuz. türkiye'ye gönderim yapıyorlar, söylediklerine göre problem yaşanmamış daha önce. mp3 player tarzı ürünler için shipping 30 euro dediler.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|