![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
tamam sana iki soru sorayım 4 promlama dili bilen monitorden herkesi tanıyan dahi benim gibi biri nasıl bir bilgisayar kullanır senin konusma tarzınla beos neder ne ise yarar
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
BeOS (Be Operating System), Be Incorporated tarafından geliştirilmiş olan bir işletim sistemidir. Kendine ait bir dosya sistemine (BeFS) ve mikroçekirdeğe sahiptir. C++ için API'side bulunmaktadır. Tarih olmuştur. Bugün kullanım alanı sıfırdır. Tarih derslerinde okutulabilir niteliktedir... Bios ile BeOS'u karıştırıp sormadın umarım sorunu. Senin gibi birinden beklenen bir durumda.... Sen 1995'te alışveriş yaptığın internet sitelerinin adreslerini versene delikanlıysan. Çekirdek delikanlısı ![]() Bu mesaj en son " 01-05-2008 " tarihinde saat 02:58 PM itibariyle acargame tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
daha benim nasıl nasıl bir makine kullandıgımı demedin onu bekliyorum
beos u google arattıgın zaman direk karsına çıkıyor sana birazda yardım edeyim benim makine su an baya eski bir konumda artık yenileyecem onun için piyasadaki en son cihazlardan demeni tavsiye etmem
Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır. DR.C.BERNARD Bu mesaj en son " 01-05-2008 " tarihinde saat 03:34 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Özel bir konuysa özel mesaj at o zaman o kişiye. Burası umuma açık bir FORUM.
Sen henüz nerede ne yaptığını bile bilmekten yoksun bir şekilde ona buna hakaret ediyorsun. Terbiyeni takın ve cevabını ona göre ver. Çocuk parkı değil burası! Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
1995'de IBM dial-up internet hizmeti satmaya başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam, ben 95'den beri kullanıyorum, ilk internet siparişimi de aynı yıl, amazon.com'dan vermiştim...
Gereksiz yere uzatmayın bence... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
site kapanmiş. ben iyice kıllandım.zaten fiyatlar inandırıcı gelmemişti
![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
site 27.03.2008 saat 18:00 itibariyle açık arkadaşlar nokia n95in fiyatına bakmanızı tavsiye ederim
eğer gelirse çok avantajlı |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
motorlar güzelmiş ben gitsem ordan elden alsam olur mu ki
atlar motora gelirim |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Çakma N95 onlar. Çakma N95 in zaten çin fiyatı 100$ civarında
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|