Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Rastladığınız Çok ilginç Ürünler
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-25-2007, 10:52 PM   #1
acargame
Kallavi Üye

acargame kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007
Ünü: acargame is on a distinguished road

Question Ucuz Elektronik Ürünler

http://www.elegood.com/ da çok uygun fiyata notebook vb. ürünler mevcut. Site paypal kabul ediyor ama ne kadar güvenilirdir bilmiyorum. Hiç alışverişim olmadı...
acargame is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-30-2007, 11:46 AM   #2
bay_emre
Taze Üye

Ünü: bay_emre is on a distinguished road

arkadaşlar ürünler Gerçekten çok Ucuz.bu Siteden Alişveriş Yapan Varmi.türkiye Gönderimi Varmi.riski Varmi.
bay_emre is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-30-2007, 02:32 PM   #3
acargame
Kallavi Üye

Paypal ile ödeme kabul ediyorlar. Firma'nın paypal e-mail adresini alsak, paypaldaki durumunu sorgulayabilir miyiz ? Ne kadar güvenilir olup olmadığını bir nebze de olsa anlayabiliriz...
acargame is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-30-2007, 09:01 PM   #4
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

bence kesinlikle güvenilmez iletisim için verdikleri mail adresinden belli ele-good168@hotmail.com hiç bir firma hotmail.yahoo,gmail gibi bedava mail adresi kullanmaz kendi mail adreslerini kullanırlar yinede ben sansımı deneyim alayım dersen bol sans
Eski 12-30-2007, 11:36 PM   #5
acargame
Kallavi Üye

Alıntı:
pelikan tafarından gönderildi
bence kesinlikle güvenilmez iletisim için verdikleri mail adresinden belli ele-good168@hotmail.com hiç bir firma hotmail.yahoo,gmail gibi bedava mail adresi kullanmaz kendi mail adreslerini kullanırlar yinede ben sansımı deneyim alayım dersen bol sans

Bu zamana kadar çinden görüştüğüm tüm firmalar hotmail ve skype kullanıyordu ve teslimatta hiç bir sıkıntı yaşamadım. Dünya'nın en büyük oyun geliştirme şirketlerinin CEO'larının bile MSN kullandığını göz önüne aldığımızda haklı olduğum anlaşılıyor.

Fakat bu firma klasik uzak doğulu sahtekarlardan olabilir. Paypal mailini öğrenip, mümkünse paypaldan sorgulamak lazım...

Bu mesaj en son " 12-30-2007 " tarihinde saat 11:38 PM itibariyle acargame tarafından düzenlenmiştir....
Eski 12-31-2007, 05:38 PM   #6
pelikan
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
acargame tafarından gönderildi
Bu zamana kadar çinden görüştüğüm tüm firmalar hotmail ve skype kullanıyordu ve teslimatta hiç bir sıkıntı yaşamadım. Dünya'nın en büyük oyun geliştirme şirketlerinin CEO'larının bile MSN kullandığını göz önüne aldığımızda haklı olduğum anlaşılıyor.

Fakat bu firma klasik uzak doğulu sahtekarlardan olabilir. Paypal mailini öğrenip, mümkünse paypaldan sorgulamak lazım...
msn kullanmak için ilada hotmail adresin olması gerekmiyor bunuda ben hatırlatayım
Eski 01-01-2008, 12:56 PM   #7
acargame
Kallavi Üye

Alıntı:
msn kullanmak için ilada hotmail adresin olması gerekmiyor bunuda ben hatırlatayım
Sen hiç yurt dışından alış veriş yaptın mı hayatında ? Bu zamana kadar onlarca defa alışveriş yaptım, hep hotmail.com yada live.com benzeri domainler üzerinden görüştüm.
Eski 01-02-2008, 09:48 PM   #8
pelikan
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
Sen hiç yurt dışından alış veriş yaptın mı hayatında ? Bu zamana kadar onlarca defa alışveriş yaptım, hep hotmail.com yada live.com benzeri domainler üzerinden görüştüm.
yok dostum hiç yurt dısından alısveris yaparmıyım sadece birisi benim adımı hatta banka hesabım ile kredi kartımı kullanıp 1995 den beri alısveris yapıyor yine ne hikmetse almanya üzerinde banka hesabım bile gözüküyor bende 12 senedir kim yapıyor diye arıyordum
Eski 01-02-2008, 10:09 PM   #9
acargame
Kallavi Üye

Alıntı:
yok dostum hiç yurt dısından alısveris yaparmıyım sadece birisi benim adımı hatta banka hesabım ile kredi kartımı kullanıp 1995 den beri alısveris yapıyor yine ne hikmetse almanya üzerinde banka hesabım bile gözüküyor bende 12 senedir kim yapıyor diye arıyordum

Hadi ya 1995'ten beri internetten alışveriş yapıyosun öyle mi ? 1995'te internet Türkiye'de sadece ODTÜ'de vardı. Çoğu ülkede kısıtlı yerlerde vardı internet. İnternet bankacılığı ise bulunmamıştı daha Ayrıca EBAY.COM'da yayın hayatına 1995'te başladı. Utanmasan Ebay'i ben kurdum diye dolancanya neyse ne demiş atalarımız at yalanı öpim inananı Koç sen önce bişeyler öğren. Hotmail, msn, aim messenger kullanıyor diye adamları sahtekar yaptınya helal sana.

Bu mesaj en son " 01-02-2008 " tarihinde saat 10:12 PM itibariyle acargame tarafından düzenlenmiştir....
Eski 01-03-2008, 06:10 PM   #10
pelikan
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
Hadi ya 1995'ten beri internetten alışveriş yapıyosun öyle mi ? 1995'te internet Türkiye'de sadece ODTÜ'de vardı. Çoğu ülkede kısıtlı yerlerde vardı internet. İnternet bankacılığı ise bulunmamıştı daha Ayrıca EBAY.COM'da yayın hayatına 1995'te başladı. Utanmasan Ebay'i ben kurdum diye dolancanya neyse ne demiş atalarımız at yalanı öpim inananı Koç sen önce bişeyler öğren. Hotmail, msn, aim messenger kullanıyor diye adamları sahtekar yaptınya helal sana.
1 ebaydan alıs veris yaptıgımı kim söyledi ki sana direk ebay diye alıyorsun
2 türkiye internete 1993 beri baglıdır
3 sana evden baglandıgımı kim söyledi
birinci sen bilgilerini kontrol et
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok