Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Rastladığınız Çok ilginç Ürünler
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-03-2008, 05:37 PM   #11
recepky
Aşmış Üye

recepky kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Ünü: recepky is on a distinguished road

siteyi inceledim azcık, pek güven vermedi bazı kısımlarda özellikle en alta linkler vermiş law&copyright shipping filan ingilizcesi baya bozuk elemanın. sanırım 1kişi sitenin sahibi ve satıcısı =) bilmiyorum belki hakketten işini yapıyordur...
Eski 01-03-2008, 08:39 PM   #12
acargame
Kallavi Üye

acargame kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007
Ünü: acargame is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by pelikan
1 ebaydan alıs veris yaptıgımı kim söyledi ki sana direk ebay diye alıyorsun
2 türkiye internete 1993 beri baglıdır
3 sana evden baglandıgımı kim söyledi
birinci sen bilgilerini kontrol et

Kimin bilgilerini yenilemesi gerektiğini görüyoruz.

"Radyo, televizyon ve internetin bulunuşundan 50 milyon kullanıcıya ulaşmak için geçen süre incelendiğinde; radyo için 38 yıl, televizyon için 13 yıl iken, internet için sadece 5 yıldır. İnternet Türkiye'ye 1994 yılında gelmiştir ve geldikten sonra Türkiye'de internetin kullanımı yaygınlaşmıştır"

1-)Bu bilgi üniversitelerin enformatik bölümünde okutulan kitapta geçiyor.
2-)1995 yılına kadar mevcut analog hatlar kalitesiz olduğu için bir yılı aşkın bir süre sadece ODTÜ'de bulundu.
3-)Ebay'in bile kurulmadığı bir tarihte e-ticaret işine giren firmayı söylermisin. O firmanın şu an Dünya'nın en büyük e-commerce sitelerinden biri olması gerekior.
4-)Benim mesleğim Yazılım Geliştirme ve Bilişim Teknolojileri. Benimle sidik yarıştırma, seni sidiğinde boğarım
acargame is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-04-2008, 04:51 PM   #13
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

2. Türkiye Internet'e ne zamandan beri bağlıdır?

Türkiye Internet'e Nisan 1993'ten beri bağlıdır. İlk bağlantı ODTÜ'den gerçekleştirilmiştir. 64kbit/san hızında olan bu hat, çok uzun bir süre, tüm ülkenin tek çıkışı olmuş ve ilgili arkadaşlar büyük bir özveriyle Internet'i tüm Türkiye'de (öncelikle akademik ortamlarda) yaygınlaştırmaya çalışmışlardır. Ege Üniversitesi'nden olan bağlantı ise, 1994 başlarında, 64kbit/san. hızı ile gerçekleştirilmiştir. Ardından sırayla, Bilkent Ün.(1995 Eylül), Boğaziçi Üniv. (1995 Kasım) ve İTÜ (1996 Şubat) bağlantıları gerçekleşmiştir. 1996 yılı Ağustos ayında da Turnet çalışmaya başlamıştır.
http://www.po.metu.edu.tr/links/inf/css25/bolum2.html
birisinin bogulma sesimi ne geliyor sen en iyisi kitabını yenile
tarihleri yanlısmı hatırlıyorum diye arastırdım
Eski 01-04-2008, 05:56 PM   #14
acargame
Kallavi Üye

Quote:
2. Türkiye Internet'e ne zamandan beri bağlıdır?

Türkiye Internet'e Nisan 1993'ten beri bağlıdır. İlk bağlantı ODTÜ'den gerçekleştirilmiştir. 64kbit/san hızında olan bu hat, çok uzun bir süre, tüm ülkenin tek çıkışı olmuş ve ilgili arkadaşlar büyük bir özveriyle Internet'i tüm Türkiye'de (öncelikle akademik ortamlarda) yaygınlaştırmaya çalışmışlardır. Ege Üniversitesi'nden olan bağlantı ise, 1994 başlarında, 64kbit/san. hızı ile gerçekleştirilmiştir. Ardından sırayla, Bilkent Ün.(1995 Eylül), Boğaziçi Üniv. (1995 Kasım) ve İTÜ (1996 Şubat) bağlantıları gerçekleşmiştir. 1996 yılı Ağustos ayında da Turnet çalışmaya başlamıştır.
http://www.po.metu.edu.tr/links/inf/css25/bolum2.html
birisinin bogulma sesimi ne geliyor sen en iyisi kitabını yenile
tarihleri yanlısmı hatırlıyorum diye arastırdım

" 1996 yılı Ağustos ayında da Turnet çalışmaya başlamıştır. "
O yıllarda erişim sadece eğitim kurumlarında vardı bunu kabul ediyorsun. O yıllarda internete nasıl erişiyordun ? Öğrenciydim giriyordum deme, o yıllarda değil senin gibi biri internete girme, pc klavyesine bile dokunamamıştır bundan eminim. Ayrıca o yıllarda hizmet veren e-ticaret sitesi söylede görelim. Boşuna şu site satış yapıyordu deme, domain kaç yıllık görürüz daha fazla rezil olma. Ebay'in bile olmadığı, web programlama dillerinin yeni yapılandığı bir dönemde sen e-ticaret ile alış veriş yapıyordun ha
Eski 01-04-2008, 07:27 PM   #15
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

bence sen daha fazla ısrar etme battıkça batıyorsun
Eski 01-04-2008, 09:28 PM   #16
swapanaswa
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: swapanaswa is on a distinguished road

Quote:
bence sen daha fazla ısrar etme battıkça batıyorsun

Tamamen katılıyorum pelikan sana. Salla gitsin bence, laf anlamak isteyene anlatılır.
swapanaswa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-04-2008, 11:26 PM   #17
acargame
Kallavi Üye

Batıyor veya çıkıyorum. O yıllarda internetten alışveriş ettiğini söylüyorsun. Hangi siteden ediyordun söylesene ? Yoksa yatsı geldi mumun mu söndü ? Ha birde bir arkadaşının gelşp, sana katıldığını belirtmesi hiç mi hiç umrumda değil evlat
Eski 01-05-2008, 12:04 AM   #18
masterofdeath
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: masterofdeath is on a distinguished road

ARkadaşlar böyle şeylerle uğraşmayalım elegood hakkında bilgi ararken http://www.dhgate.com buldum burada da elegood satıcı olarak gorunuyor.Dhgate sitesi Alibaba gibi escrowlu bir sistem yani bizdeki gittigidiyor sistemi urun geliyor onayı ondan sonra veriyorsun
masterofdeath is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-05-2008, 09:53 AM   #19
mkbatur
Taze Üye

Ünü: mkbatur is on a distinguished road

Bende o yıllardan beri ufak tefek şeyler aldım ve kimseyi tanımadan bilmeden önyargıyla yaklaşmayalım lütfen.

Banada aynı yaklaşımı uygulayamazsınız tıpkı pelikan'a uygulayamayacağınız gibi, nerden bilebilirsiniz "KİM" olduğumu?

Quote:
Originally Posted by acargame
" 1996 yılı Ağustos ayında da Turnet çalışmaya başlamıştır. "
O yıllarda erişim sadece eğitim kurumlarında vardı bunu kabul ediyorsun. O yıllarda internete nasıl erişiyordun ? Öğrenciydim giriyordum deme, o yıllarda değil senin gibi biri internete girme, pc klavyesine bile dokunamamıştır bundan eminim. Ayrıca o yıllarda hizmet veren e-ticaret sitesi söylede görelim. Boşuna şu site satış yapıyordu deme, domain kaç yıllık görürüz daha fazla rezil olma. Ebay'in bile olmadığı, web programlama dillerinin yeni yapılandığı bir dönemde sen e-ticaret ile alış veriş yapıyordun ha
mkbatur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-05-2008, 12:50 PM   #20
acargame
Kallavi Üye

Quote:
Originally Posted by mkbatur
Bende o yıllardan beri ufak tefek şeyler aldım ve kimseyi tanımadan bilmeden önyargıyla yaklaşmayalım lütfen.

Banada aynı yaklaşımı uygulayamazsınız tıpkı pelikan'a uygulayamayacağınız gibi, nerden bilebilirsiniz "KİM" olduğumu?

1-) Konuya sen nereden daldın yırtık dondan çıkar gibi ? Ve sen kimsin ?
2-) Bir şeyi kanıtlamak çok kolaydır, gösterirsin varlığını kanıtlamış olursun. Lafa gelince çok, kanıtlamaya gelince hiç bir şey yok. Hadi uzayın bakim evlatlarım...
acargame is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık