![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Tasiş
İstanbul'da Eminönü'nde bulunuyor.Gümrükten geçemeyen veya alınmayan mallar burada satılıyor.Bugün bir adet RC helikopter aldım.Tr değeri 150-200 arası 60 ytlye aldım.Sizin kaybolan zippolarda orda herhalde
Bir sürü zippo çakmak var ve daha bir çok işinize yarayacak şeyler var.Burdan bakın diğer şehirlerede |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
ilginç bir bulgu tebrikler..
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Araba alma fikri kafamda ilk oluştuğu andan itibaren tasistekilere hep bakardım ama hi güven vermezdi. arada bir gidip böyle ihalelere katılamkta fayda var tabi. hiç görmedim ama neler vardır şimdi allah bilir
![]()
|
|
|
#4 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Satışlar açık arttırma usulümü?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
prakende magazaları sabit fiyat bunlar sadece istanbul,izmir ve ankarada var gümrük satısları ise ihale usulu
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Aslında güzelmiş neler var acaba sen hiç gidip baktınmı işe yarar bişeyler varsa gidebiliriz
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
ya bi çok şey var.oto teypler vs. vs. ama tabi güzel şeyleri kendileri alıyolardır
Ama işe yarıyacak şeyler var diorum ya sizin kaybolan zippoların çoğu orda ![]() Bu arada ürünler ihale usulü değil gidip mağaza gibi ödeyip çıkıyosun. Araba motor gibi şeyler ihale usulü satılıyor takip etmekte fayda var |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ankaraya bi gittiğimde bakarım. güzel seyler var gibi.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Aslında gidip bi görmek lazim.Ne dersiniz arkadaslar İyibey ekibi olarak bir teftis yapsak mi?
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|