Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Rastladığınız Çok ilginç Ürünler
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-31-2007, 02:45 AM   #1
y1984
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: y1984 is on a distinguished road

satış yapacaklar ders alsın bu adamdan...

valla doğru mu anladım bilmiyorum ki doğru anladığımı sanarak yazıyorum bunu. adam kedisine klozete yapmayı öğretmiş, sizinkine de öğretirim diyor ama biz parayı ödeyecez adam da mail atacak bize nasıl yapıldığına dair. valla güzel iş. sermaye istemiyo. aslında ben de benim kediye buna benzer bişey öğretmiştim ama döve döve. benim ki lavaboya işiyodu. ben de mi satışa çıkartsam bu buluşu?

http://cgi.ebay.com/TRAIN-YOUR-CAT-TO-USE-THE-TOILET-NO-MORE-LITTER-BOX_W0QQitemZ170162484042QQihZ007QQcategoryZ116363 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
y1984 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-31-2007, 03:04 AM   #2
therayofcry
Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: therayofcry is on a distinguished road

Alıntı:
y1984 tafarından gönderildi
ama döve döve

İyi bir halt etmiş gibi bide yazıyorsunuz, tebrik ederim.
therayofcry is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-31-2007, 03:45 AM   #3
y1984
Üye

therayofcry tebrik ediyorum. haklısın iyi bir b.k yemiş gibi yazılmaz. ama ben de lafın gelişi yazıyorum. yoksa hayvana döve döve birşey alıştıracak olsam zaten lavaboya çiş yapmayı alıştırmam. yine de teşekkürler.
y1984 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-31-2007, 06:59 AM   #4
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

Alıntı:
valla doğru mu anladım bilmiyorum ki doğru anladığımı sanarak yazıyorum bunu. adam kedisine klozete yapmayı öğretmiş, sizinkine de öğretirim diyor ama biz parayı ödeyecez adam da mail atacak bize nasıl yapıldığına dair. valla güzel iş. sermaye istemiyo. aslında ben de benim kediye buna benzer bişey öğretmiştim ama döve döve. benim ki lavaboya işiyodu. ben de mi satışa çıkartsam bu buluşu?

http://cgi.ebay.com/TRAIN-YOUR-CAT-TO-USE-THE-TOILET-NO-MORE-LITTER-BOX_W0QQitemZ170162484042QQihZ007QQcategoryZ116363 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

digitall delivery deniyo o tarz şeylere...aratınca çok bulursunuz. mesela adam çatıya güneş sistemi kurmayı öğretiyo çok az bi masrafla bedaa elektrik üretiyosunuz
eee bilenle bilmeyen bir olmaz hocam.. bilgi para ediyo.....
Eski 10-31-2007, 12:39 PM   #5
emrahseral
Aşmış Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: emrahseral is on a distinguished road

bilgi para ediyor.....e buyrun o zaman bu da benden:

www.innocentive.com
emrahseral is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-31-2007, 02:35 PM   #6
y1984
Üye

türkiye...

Alıntı:
thegreat tafarından gönderildi
digitall delivery deniyo o tarz şeylere...aratınca çok bulursunuz. mesela adam çatıya güneş sistemi kurmayı öğretiyo çok az bi masrafla bedaa elektrik üretiyosunuz
eee bilenle bilmeyen bir olmaz hocam.. bilgi para ediyo.....

hocam ilk defa duyuyorum bunu da. aslında türkler için çok verimli bir alan değil mi? yani el örgüsüdür, hamur işi yapmadır-ki en basitinden gözleme - ne biliyim şimdi aklıma gelmiyor ama aslında emrahseral arkadasın gönderdiği site gibi bir siteyle buralarda da alan açılabilir. tabi benim dediklerimden daha ilginç şeylerle. mesela özellikle okeyde taş çalma ve tavlada zar tutma konusunda ders verebilecek tek ülke bizizdir diye tahmin ediyorum.
y1984 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-31-2007, 07:58 PM   #7
canss
Aşmış Üye

canss kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: canss is an unknown quantity at this point

Bilsem ben teklif verirdim buna. Birde kediye insanı ısırmamayı ve tırmalamamayı öğreten bir kılavuz da fena olmazdı.
canss is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2007, 05:07 AM   #8
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

Alıntı:
hocam ilk defa duyuyorum bunu da. aslında türkler için çok verimli bir alan değil mi? yani el örgüsüdür, hamur işi yapmadır-ki en basitinden gözleme - ne biliyim şimdi aklıma gelmiyor ama aslında emrahseral arkadasın gönderdiği site gibi bir siteyle buralarda da alan açılabilir. tabi benim dediklerimden daha ilginç şeylerle. mesela özellikle okeyde taş çalma ve tavlada zar tutma konusunda ders verebilecek tek ülke bizizdir diye tahmin ediyorum.

evet kesinlikle çok çeşitli ürün yelpazezi olan bir sistem orjinal şeyler kesinlikle satar...mantı nasıl yapılır? adana kebabın sırrını öğretiyorum... akla gelebilecek herşey...

örnek:

330180141240
300165870160
300165869860
Eski 11-20-2007, 02:51 PM   #9
cozmo
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: cozmo is on a distinguished road

inanamıyorum kediye bak köpeklerede öğretilebilirmiki bu bizim ölen köpeğimize banyoya yapmasını öğretmişti annem dayanamadığında hayvan oraya yapardı temizler yıkardık artalığa yapmasındansa ama böylesini görmemiştim köpek denge sağlayamaz sanırım klozette
cozmo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-21-2007, 07:37 PM   #10
sheeper87
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: sheeper87 is on a distinguished road

Tmm herşey iyi güzelde birisine birşeyi öğrettiğin zaman aynısını o da bir başkasına öğretebilir değilmi?telif hakkı falan alması gerekirki böyle birşeyin telif hakkı nasıl olur?
sheeper87 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık