![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaşlar. Ibood isimli bir site var, günlük fırsat sitesi gördüğüm kadarıyla. Türkiye saatiyle her gece saat 01.00'da yeni bir ürün veriyorlar ve fiyatlar takip ettiğim kadarıyla güzel. Bu siteden daha önce alışveriş yapan arkadaş var mı aranızda? Güvenilir midir acaba? Paypal yok ödeme seçeneklerinde. Yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.ibood.com/site/eu/ibood.php |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Bu site sanırım shopping tv gibi, talep doğrultusunda fiyatı düşürüyor.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hayır o şekilde değil. Bu site günlük olarak bir ürünü piyasa fiyatının altında satıyor. 24 satte bir satılan ürün değişiyor, Türkiye'ye de gönderim yapıyorlar ama ben sitenin paypal kabul etmemesi nedeniyle alışveriş için çekiniyorum. Zira kredi kartıyla ödeme sayfasında explorerda kilit işareti çıkmıyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Dostum Türkiye gönderimi yaptığını nerden gördün, ben bulamadım da. Eğer bulduysan söylermisin gönderi fiyatları nasıl? Saolasın
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
https://www.ibood.com/ Yukarıdaki linke tıklarsanız Türkiye de dahil 19 ülkeye gönderim yaptıklarını görürsünüz. Mesela bugün satılan sony mp3 çalar 29,95Euro+12,50Euro kargo ücretiyle Türkiye'ye kadar geliyor. Burada 140 liradan başlıyor fiyatı.Forum kısmını takip ederseniz Türk müşterilerinin de olduğunu göreceksiniz. Ama ben hala ödeme işleminin güvenliği konusunda tedirginim. Bu mesaj en son " 12-30-2007 " tarihinde saat 08:46 PM itibariyle kendinibil tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
kuzenim esspresso makinasi aldi hic bir sorun yasanmadan geldi..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|