Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Rastladığınız Çok ilginç Ürünler
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-15-2007, 05:07 PM   #21
henric
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: henric is on a distinguished road

merhaba ben nokia n82 istiyorum birebir teslim yada senin koşulların ürünü teslim alabiliriz
henric is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-29-2007, 05:16 PM   #22
berfinb
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: berfinb is on a distinguished road

bende çindeyim

şu an çindeyim ne isterseniz getireyim nasıl olsa kazıklanmaya meraklısınız. ya arkadaşlar eleman akıllı. ddoğubank tahtakale mallarını şurdayım burdayım diye sallıyor sizde atlıyorsunuz bir bakın bakalım kimler ne istemiş bir kişi bu kadar ürünü nasıl geçirir. hele cep telefonu kaç tane pasaportun var arkadaşım kaydettirecek merak ettimde
berfinb is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-02-2008, 02:50 AM   #23
AToReX
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: AToReX is on a distinguished road

penang sen bu işten para kazanmayı düşünüyosun herhalde...bir kere yurtdışından telefon,labtop garantili diyorsun kim veriyor o garantiyi.faturan nerde demiycekler mi? malezyaya mı gönderilecek?peh peh.
AToReX is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık