![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Köpekler için tüy toplayıcı... SÜPER!!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...r omot_widget
arkadaslar link bu.. 2 hafta kadar bi zamanda elime geçti.. gönderici turkey fılan dıyor ama turkçe bilmiyor.. En ufak bi sorun yasamadım.. 21 dolara elime geçti.. arastırdım turkıyede en az 90 ytl... Sanki köpeğinizi yada kedinizi traş eder gibi ölü tüyleri daha dökülmeden topluyor.. acayip ilginç bi buluş.. köpeği olan herkese tavsiye ederim... ÖmeR |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Ürün için teşekkür ederim, benim kedim var bana da böyle bir ürün lazımdı, heryer tür içinde kalıyor, yalnız orada yazan Turkeyfoot farklı bir şey, hindi ayağı demek, basit bir dilde bile ülkemizin adı bir hayvanla eşdeğer.
Bu mesaj en son " 10-31-2007 " tarihinde saat 12:56 AM itibariyle therayofcry tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
haklısın.. ben onu hiç düşünmedim valla.. türkiye ayağı filan sanıyorum bende ![]() gittigdiyorda var bu arada aynı ürün.. 90 - 120 ytl arasında.. 3 boy.. bide bişey daha var.. ben bu adama 15 ekim 2007 de paypaldan ödeme yaptım.. 23 ekimde ürün elime geçti.. bu kadar hızlı gönderi valla inanamadım.. bu kullanıcıyı tavsiye ederim.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Bir kedi sahibi olarak ben de teşekkür ederim. Bu üründen bende almayı düşünüyorum.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
tavsiye etmiyorum
Arkadasim,
bu urunden aldim dedikleri gibi degil, bir haftadir kullaniyorum bi halt oldugu yok yahu tuyler bitmiyor al al bitmiyor hic faydali olmadi olmuyor olmayacak belli isteyene aldigim fiyattan satarim shipppin dahil 24 dolara aldim Bu mesaj en son " 11-16-2007 " tarihinde saat 10:58 AM itibariyle caca tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|