![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
USA da yasiyorum, yakin arkadaslarim cok siparis verdikleri icin ebaye uye oldum istedikleri urunleri gerek burdan gerekse baska yerlerden temin edebiliyorum eger sizlerinde bir ihtiyaci olursa yardimci olurum. Temin edilen urunler sifir olup garanti belgelidir.
Bu mesaj en son " 05-13-2008 " tarihinde saat 12:45 AM itibariyle ~AreS~ tarafından düzenlenmiştir.... Neden: duzenleme yapildi |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Peki istediğimiz ürünleri bize nasıl göndereceksiniz? Üzerine ne kadar kar koyacaksınız(babanızın hayrına göndermeyeceksiniz haliyle,sizinde karınız olacak
)? Ve en önemlisi size nasıl güveneceğiz? Yani size parayı gönderip ürünlerin gelmesini beklemek ne kadar akıllıca? ps:Yanlış anlamayın size dolandırıcı demiyorum ama burda birçok olayla karşılaşıldı.İnsan sonuçta bir güvence arıyor böyle durumlar için.
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
mail adresinizi ekledim görüşelim |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Gümrük işi ne olacak , örneğin kamera istersek bu bize nasıl ulaşacak?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Satıcı pararayı istek yaparken, request money den send invoice seçip alacağınız ürünü yazarsa size mail gelecek. O faturanın ödemesini yapacaksınız. Eğer bir dolandırıcılık vakası yaşanırsa 200$'a kadar paypaldan alırsınız.
NOT: Bu satıcı bu şekilde çalışıyor demiyorum. Direk alım yaparken sadece buna dikkat etmeniz için belirtiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
selamlar
arkadaşım, keşke arkadaşların sorularına cevap versen?
kar payını ve gümrük sorunlarını. seni ekledim ama sorun çıktı sanırım anlamadım. birde sen beni eklersen sevinirim. muratustad@hotmail.com Bu mesaj en son " 03-16-2008 " tarihinde saat 09:53 AM itibariyle muratustad tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar çinden ürün isterseniz istediğiniz herşeyi temni edebilirim :d
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|