![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Dragon Fly
Dünyanın ilk radyo kumandalı uçan böceği Dragonfly, eğlence amaçlı bir RC uçağı...
Zorluluk derecesi, acemi ya da uzman olarak ayarlanıp değiştirilebilir. Çok hafif olan çift kanatlı tasarımı, esnekliği ve parçalanmaya dayanıklı yapısı sayesinde Dragonfly, kapalı alanlar dahil her yerden emniyetli şekilde uçurulabilir. FlyTech Dragonfly, görünüşü ve sesi itibarıyla gerçek bir canlıyı andıran, kolay uçurulabilen bir aeronotik harikasıdır.. UZAKTAN KUMANDA: Hassaslık, rahat kullanım, 2 kanallı dijital orantılı kumanda Şarj Etme: FlyTech Dragonfly uzaktan kumandadan şarj olur ve manyetik bir şarj ünitesine sabitleştirilir Çok Hafif Tasarım; Hafifliği sayesinde ev içindeki eşyalara zarar vermez. Işıklı LED (Işık yayan diyot) Gözler; FlyTech Dragonfly’ın yanıp sönen, titreyen, parıldayan gözleri sayesinde her an nerde olduğunu görebilirsiniz Frekans Seçin; Kumandadan acemi ya da uzman modu seçin ya da kuyruk kurdelesini bağlayın. Kuyruk kurdelesi ideal bir alıştırma yardımcısıdır ve Dragonfly’ın uçuş hızını yavaşlatır özellikle küçük alanlarda uçuruyorsanız Ekstralar; Yedek kanat takımı, yedek kuyruk pervanesi ve kuyruk kurdelesi NOT: FlyTech Dragonfly uygun şartlarda dışarıda da uçurulabilir http://cgi.ebay.com/3-Ch-Remote-Control-Electric-Airplane-Fly-Dragon-RC-RTF_W0QQitemZ330174203286QQihZ014QQcategoryZ2563QQ ssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
bu aleti aldım kullandım 1 yıl boyunca oldukca memnum kaldım. ucurmayı ogrenınce adeta profesyonel olunuyo, çeşitli ruzgarlar karşısında neler yapabıleceğınızı bılmeye baslıyorsunuz.
çok çok keyifli bir ürün, yaz okulunda tek özgürlük kaynağınız olabiliyor. tavsiye ederim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|