![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Şok Topu
Şarj ettiğiniz topunuzu açın ve arkadaşınıza fırlatmaya başlayın, oda fırlatsın, ve tekrar takrar fırlatın, ... ZAPPPP... çarpıldınız
![]() İstediğiniz sayıda kişiyle oynayabilirsiniz, sadece topun şokunu açın ve fırlatmaya başlayın Tam şarj sonrasında yaklaşık 4 saat aralıksız oynayabilirsiniz, tabi haliniz kalırsa Kutu içeriği: 1 adet 6,5cm çapında şok topu, 1 adet şarj cihazı 14 yaş üzeri kullanıcılar içindir Epilepsi ve benzer hastalıkları olanlar için; hamile kadınlar ve çocuklar için uygun değildir http://cgi.ebay.com/SHOCK-BALL-HOT-POTATO-SHOCKING-GAME-NEW-NR_W0QQitemZ140165894536QQihZ004QQcategoryZ294QQss PageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
off diyorum bizim şoklu polis jopu daha iyi hep iz de bırakıyo unutulmaz bir tat isteyen varsa fatihe gelsin cuma namazı sonrası
![]() ist üni karşısında bedava oynamak isteyen varmı ben izliyom güzel bişiye benziyo belki denerim yazarım size ama sırta iyi geldiğini duydum gecelin bi yatıyomuşsuunuz 3 gün kalkmıyormussunuz ![]() ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|