Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Rastladığınız Çok ilginç Ürünler
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin.

Yanıtla
 
Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-10-2007, 07:10 PM   #1
istceko
Aşmış Üye
 
istceko kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Aug 2007
Mesaj: 492
Ünü: istceko is on a distinguished road

ilginç bi site buldum bakmadan geçmeyin

http://www.easternstage.com/

saticiyla msnde konusoyurz msn adresleri sitede var sitedeki fiyatlar iyi gibi ama adamlara bi türlü paypalle ödeme yapmayi kabul ettiremedim ilal wire transfer yap diyo

bunlardan şüpelendim dogrusu

sizde bi el atinda şunlarin ipliğini pazara çikaralim
istceko is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-10-2007, 07:26 PM   #2
istceko
Aşmış Üye
 
istceko kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Aug 2007
Mesaj: 492
Ünü: istceko is on a distinguished road

arkadaşlar bir öneri yaptim adama önce mali yolla ben sana wire transfer ile parani yolucam dedim

adamda paranin yarisini yola eline mal geçtiğinde dier yarisini yolarsin die cvp yazdi


iyice killandim bunlardan
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2007, 12:53 AM   #3
kendinibil
Taze Üye
 
Giriş: Jul 2007
Mesaj: 23
Ünü: kendinibil is on a distinguished road

Bence uzak durun

Sitenin tasarımı bile hiç güven vermiyor insana. Bence sen hiç uğraşma arkadaşım.
kendinibil is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2007, 10:33 AM   #4
istceko
Aşmış Üye
 
istceko kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Aug 2007
Mesaj: 492
Ünü: istceko is on a distinguished road

evt sadece denemek amaciyla öle sazan gibi herşeye atlamamak lazim
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2007, 02:14 PM   #5
pelikan
Üye ül-Zebellah
 
Giriş: Mar 2007
Mesaj: 643
Ünü: pelikan is on a distinguished road

birde buraya bak özellikle 4gb lık hacklı mp4 madurları bakabilir
www.chinavasion.com/
__________________
Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır.
DR.C.BERNARD
pelikan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2007, 07:51 PM   #6
ardent
Üye
 
Giriş: May 2007
Mesaj: 84
Ünü: ardent is on a distinguished road

ne derece güvenilir bir site ki
ardent is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 07:06 PM   #7
thegreat
Kallavi Üye
 
Giriş: Sep 2007
Mesaj: 156
Ünü: thegreat is on a distinguished road

sitede paypal kabul ediliyor görünüyor. ama

http://www.firetrust.com/en/blog/chr...-chinese-scams

site kara listeye alınmış.

ayrıca http://www.easternstage.com/product.asp?id=291 böyle bişey olamaz. o hediye verdikleri merceklerin birisi zaten 200€. bu fiyata üretemez, mâl edemez.

ama nası çekici geliyo dimi
__________________
"Its not untill you lose everything, that you are free to do anything"
Tyler Durden
thegreat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2007, 11:10 AM   #8
soledas
Taze Üye
 
Giriş: Nov 2007
Mesaj: 9
Ünü: soledas is on a distinguished road

garip bir site ama bakın paypal falan da kabul ediyor.ürünler ucuz ama çoğu çakma.gönderi ücreti de oldukça yüksek.http://www.dhgate.com
soledas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-2008, 03:21 PM   #9
tunaangin
Kallavi Üye
 
Giriş: Dec 2007
Mesaj: 228
Ünü: tunaangin is on a distinguished road

Dolandirildim

SONUNA KADAR GÖZ ATMANIZI TAVSİYE EDERİM

arkadaşlar www.easternstage.com sitesi kişilere mail atıyor. sonra avınoı bekliyor bizzat av olduğum için biliyorum.. şimdi size tüm aşamaları anlatıcam...
öncelikle sizin tüm sorularınıza otomatik cevap sistemiyle cevap veriyorlar...

hazır cevapları kopyala yapıştır yapıp yazışıyorlar ve ingilizceleri genellik le çok kötü

güvenilir olmadığı kesinlikle açıkça görülse de ustaca hazırlanmış belgeleri var.hatta bana da belgelerini gönderdiler.sözde çince hazırlanmıştı belge ben inglkizce istediğimde"biz çin firmasıyız" diye üstelediler...

yihao668@hotmail.com ve easternstage076@hotmail.com msnlerini kullanıyorlar ama ikisi de aynı kişiye ait büyük ihtimalle

kişi kendini WANG FANG olarak tanıtıyor mancak kendisinin sadece "clerk" yani pazarlama temsilcisi olarak tanıtıyor ve bizim patronumuz XUELI ZHANG diyor. zaten bütün hesaplar da XUELI ZHANG üzerine BANK of CHINA da hesabı var...

çin saati bizden 6 saat ileride olmasına rağmen genellikle TR saatiyle 20:00-01:30 arasında msn e giriyor yani iş saati değil uyku saatinde zaten burdan da huylanmak lazım.

ayrıca sitede bulunan ürünlerin çoğu eski yeni lerini istediğinizde site de yok ama stokta var diyorlar ve fiyat çıkartıyorlar bir yerden esmini bulup size kontrol için yolluyorlar sizde evet bu diyorsunuz. "ya gelmezse" dediğiniz de hep "DONT WORRY" diyip biz büyük bi firayız prestijimize güveniyoruz diyorlar. referans isteiğinizde size yasin haccar ve kaan deniz adındaki iki Türk müşterinin adres bilgilerri,ni yolluyorlar belki de artık benimkini de yollarlar ama size e mail ve telefon vermezler bağlantı kuramıyorsunuz.benim de telefon ve email imi vermeyeceklerdir.

yine da anlık zaaflarla beraber anlamsız bir güven doğurarak beni kandırdıktan sonra ufak bir ticaret e ikna ettiler iki tane sony nw-A1000 istedim türkiye de tanesi 200€ olan bu ürünü 174€ ys yolluyorlardı içinde karo ücreti de var üstelik gönderi parası da 20€ dur WESTERN UNION BANK üzerinden transfer yapılıortoplam da 195 € ile bu iki ürün sözde gelcek diyorlar ardından size EMS KARGO gönderi belgesi gösteriyorlar sizde 4 gün bu ürünğ bekliyorsunz çünkü çok gerçekçi belgeler kullanıyorlar

. size 2 gün geçmeden ürünün pekin gümrüğüne takıldığını genelde kandırarak geçirdiklerini arasıra böyle aksilikler olduğunu söylüyorlar ve eğer gümrük cretini yollarsanız gönderinin sorunsuz geleceğini söylüyorlar gümrük belgesi istediğinizde size son derece gerçekçi gümrük belgesi hazırlayıp yoluyorlar sizde inanıp %30 yani 68€ daha yolluyorsunuz ancak 2 gün sonra nerede dediğinizde size gümrükten yine de kurtaramadıklarını söylüyorlar .

siz paranızı geri istediğinizde yarısını gönderirz diyorlar razı olmazsanız iki gün daha bekletip patronla konuşacaklarını söylüyorlar ve patron size yarısını göndermeyi teklif ediyor siz kabul etmezseniz tekrar konuşacaklarını söylüyolarve paranın tamamını göndereceklerini ancak bütün ödemelerini ayın 15 inde yaptıklarını söleyip bekleytiyorlar ben de gönderi parasını da istedim onlar onunda yarısını göndericeklerini söylediler kabul ettim şimdiye kadar maliyet 174+20+68(+15)=277 € size ödemek istedikleri yaklaşık 250€ ama ben sözde akıllık etmeye çalışarak PS-60GB ı paranın tamamını kurtarmak için istedimonlarda bana PS3 ün 298 € + kargo ücretim olduğunu bunun için 77€ gönderirsem yollayacaklarını söylediler ben de buna da "peki" deyi 77(+15€) daha yolladım şimdiye kadar toplam maliyet 370€ oldu ve bana yine Gümrüğe takıldığını söylediler

ayın 12 sine gelmiştik ben paramı bu sefer gerçekten alıcağımı söyledim. onlarda bana 348.5 € yollayacaklarını söylediler kabul ettim ayın 15i geldiğinde paramın nerede olduğunu sordum bana henüz aylık hesasaplarını tamamlamadıklarını ayın 20 sinde parayı yollayacaklarını söylediler ancak ayın 17 si geldiğinde artık msn de onları göremez olmuştum

22 sine kadar bekledim kimse yoktu en son çare sitedeki ÇİN TELEFON numarasını aradım ve SIKI DURUN duyduğuma inanamadım ben HELLO diye telefonu açan kişi ye ingilizce derdimi anlatmaya çalışırken o da
"YES KARDEŞ YES" dedi...şok olmuştum siz Türk müsünüz dedim yok aslında caponum diye espri yaptı orası çin değil mi dedim kahkaha atıp yok gaziosman paşa karşımda camii var diye dalga geçti. sonra telefonu kapattım bana bi Türk ismi söyleyip onu kanırmaya çalıştığımı falan söyledi ama afalladığım için tam hatırlamıyorum.

kısaca TÜRKLER ÇİN de dahi olsa TÜRKLERE KAZIK ATIYOR...eğer siteye üye olup bana yardımcı olursanız bağlantuıya geçer IP adreslerinden tespit yapabiliriz msn im tunaangin@hotmail.com şimdi,den ilginize teşekkür ederim....
tunaangin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-2008, 04:07 PM   #10
yngwiemalmsteen
Kallavi Üye
 
yngwiemalmsteen kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Aug 2007
Konum: İstanbul
Mesaj: 151
Ünü: yngwiemalmsteen is on a distinguished road

yngwiemalmsteen kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to yngwiemalmsteen
Alıntı:
Domain Name:easternstage.com


Registrant:
zhu guoxian
beijing
100021
±±¾©


Administrative Contact:
zhu guoxian
zhu guoxian
beijing
beijing Beijing 100021
CN
tel: 86 010 12345678
fax: 010 12345678
info@easternstage.com

Technical Contact:
zhu guoxian
zhu guoxian

beijing Beijing 100021
CN
tel: 86 010 12345678
fax: 86 010 12345678
info@easternstage.com

Billing Contact:
zhu guoxian
zhu guoxian
beijing
beijing Beijing 100021
CN
tel: 86 010 12345678
fax: 86 010 12345678
info@easternstage.com

Registration Date: 2007-08-03
Update Date: 2007-08-03
Expiration Date: 2008-08-03

Primary DNS: ns2.xinnetdns.com 210.51.170.48
Secondary DNS: ns2.xinnet.cn 210.51.170.67

Belki bilgiler işe yarayabilir..
yngwiemalmsteen is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla


Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş


Saat 04:39 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
eXTReMe Tracker