![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
katkat fazlasını nasıl kazandın ki |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
çok basit eğer biri paranı SÖKE SÖKE alırsa sende DİKE DİKE ÖĞRENİRSİN.... ama bunun için kaybetmeyi içine sindiremiyor olman lazım hele ki kazıklanmaya hiç yüzün olmaması lazım... bir de işin açıkçası çevrende benim çevremdeki gibi adamları görmen lazım bu siteyi bulup ta iş yapalım dediğim de kaymağa ortak olan o kadar çok olmuştu ki anlatamam ama ne hikmetse hepsi ben kazık yediğimde ortadan kaybolmuştu kısacası kazık yerken yalnızsın kaymak yerken herkes başına üşüşmüş oluyor özet olarak başlıktaki ilk yazımı okursan içimdeki zehiri o gün dökmüştüm... artık satıcıdan kendimi üstün görmeyi öğrendim sen muhtaç olduğunu belli edersen onlar seni muhtaç ederler ve her zaman işin bilgi kısmını aldıktan sonra işe girmek elzem GÜMRÜK MEVZUATINI BİLMEDEN işe girişmek te hatadır belgeleri öğrenmeden girmekte misal benim karşıma Türkiye den biriyle anlaşıp çok güzel belgeler koymuşlardı ürünün gümrükte kaldığına dair hatta o site 5.000$ üstü alışverişlerde PAYPAL da kabul ediyordu ama PAYPAL ile bu miktarda bir alışveriş yapmak TÜZEL kişilik olmadan mümkün değil onlarsa sana doğrudan mail adresi veriyorlardı yani "SÖKE SÖKE DİKE DİKE" sonuç budur işte.... iyi çalışmalar dilerim |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|