![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
bilgiler için teşekkür ederim
Quote:
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim telefon ve faks numarasının sahte olduğu açık adresin de doğruluğu tartışılır konumda zannedersem tek gerçeği IP diye düşünüyorum IP nin de değişken veya gizli olup olmadığından emin olabilir miyiz IP yi nasıl aldığınızı ve kesinliğini sizden rica ediyorum şimdiden ilginize teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Quote:
neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Bu sözde karalistenizde bulunan 4 tane firma ile çalışıyorum 1 kalem ürün eksik yolladılar direk paypal hesabına gönderdiler ücreti. Bu karaliste nedense bütün çin trade şirketlerini içeriyor hayret.. Buraya aldanmayın tabikide dolandırıcısı var ama tüm şirketleri yazmış adamlar dolandırıcısıda dürüstüde var. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kallavi Üye
|
210.51.170.48 Cn China Anhui Beijing Beijing Yizhuang Idc Of China Netcom
210.51.170.67 Cn China Anhui Beijing Beijing Yizhuang Idc Of China Netcom |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
yrdm
Quote:
China Anhui Beijing Beijing Yizhuang Idc Of China Netcom tam larak nedir bu adres veya şirket |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kallavi Üye
|
Cn - China kodu
China - Ülke ![]() Beijing - Şehir ![]() Beijing Yizhuang Idc Of China Netcom - Bağlı oldukarı şirket |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Quote:
Kardeş seninle bu gün Paypal ve ödem başlığında biraz muhabbet etmiştik. Birisine direk Paypal üzerimden ödeme yapmak istediğini söylemiştin. Şimdi burada yazanları okudumda, Kusura bakmada siz ders almamışsınız galiba. Paypal üzerinden invoicesiz ve incoice ile olsada güvenilirliliğini tesbit etmediğiniz hiçbir site ve şahsa ÖDEME YAPMAYINIZ. Umarım bu açıklama sizin diğer açıklamanızında cevabı olmuştur. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Quote:
arkadaşim için de çok üzüldüm keşke bu başliği okusaydin alişveriş yapmadan neyse sağliğin yerinde olsn o bize yeter |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
hocam çok pardon ama tamam kazıklanılırda bu kadarda olmazki...
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Quote:
eyvallah hocam ![]() ama her iş te bir hayır vardır derler ya aynen ondan tarih şubat 2007 kazıklanmışım tarih mayıs 2008 kazıklandığım paranın kat be kat fazlasını kazanmaktayım üstelik bu bana gelen hırsla beraber sorunsuz olarak her şeyi getirtebilmekteyim üstelik tüm mevzuat a da hakim konumda sayılrım... kazık yemekten zarar gelmez 750 lira kaybettim ama bana fazlasını kazandırdı... hepinize bol şans |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|