![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#131 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kardeş bu ne işe yarıyor?? anladığım kadarıyla takip sistemi takılı (GPS) sistemli araçların sinyallerini bozuyor. nasıl çalıştığı konusunda fikrin var mı? yani aracı hiç haraket etmedi olarak mı gösteriyor yoksa farklı bir sinyal mi gönderiyor? |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#132 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
http://www.dealextreme.com/
bu sıteden paypaldan baskaa odem alternatıfı yokmu? neden dersenız ben ebyadan alısverıs yapıyorum ama burdan yapamıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Dealextreme Ödeme
Işin Iyi Tarafi Ödeme Için Ebay Üyesi Va Paypal Da Hesabin Olmasi Yeterli .ödeme Sayfasina Geçince Sağdaki Pencereden Paypal Mail Adresini Ve Şifreni Girmen Yeterli Oluyor.
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
yanı ıyı tarafı ama ben şifre vede maılı gırınce
sorun oluyor..yanı fotodakı gıbı ama ebayda sorun yasamıyorum |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
yardım edin
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13139
bu telefonu almak istiyorum, sizce gelirmi? veya ne gibi bir yol izlemeliyim. |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Cok riskli hocam gelmez hiç bulaşma. |
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
beyler bu telefonu getirtebilen olursa süper olur bedava gibi birşy bu nasıl olucak o iş
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
radyolu mp4 playerlar takılıyormu gümrüğe? ipod touch benzeri bişey almak istiyorumda.
TELEFON ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE paketin üstüne ürünü aldığınız kategoriyi yada alt kategoriyi yazıyorlar telefonlar o yüzden takılır gelmezler ingilizce bilen arkadaşlar siteye rica ederse bu uygulamayı kaldırtabiliriz diye düşünüyorum en azından gift seçenler için böyle bişey yapsınlar. Başımdan geçen ilginç bir olay: Tripod almıştım alt kategorisi Photo & Camera olduğundan paketin üstüne onu yazmışlar tabi gümrükteki amcalar altın bulmuş gibi sevinip paketi açmışlar fotoğraf makinası çıkması ümidiyle ancak tripod çıkınca tekrar kapatıp yollamışlar. Air mail ile gelen paketlerde kilo sınırı varmı ben bi kaç üründen 5-10 adet falan almak istiyorumda takılırmı ? |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Nasıl gösterdiği harita yazılımına bağlı ama genel olarak sunucu ile bağlantısı kesilen verici en son hangi konumda ise orda kalır yanlız iletişimin kesildiği uyarısınıda verebilir. |
|
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
toplu ürün aldığında sorun yaşarsın |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|