Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Rastladığınız Çok ilginç Ürünler
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-20-2008, 12:18 AM   #91
Yokan
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Yokan is on a distinguished road

siteden ucuz diye baya alım yaptım yaklasık 20 adet ürün aldım ne yazıkkı sadece 2-3 tanesi kaliteli çıktı buradaki ürünlerin hemen hemen hepsi çindeki en kalitesiz ürünler ya çalışmıyor yada çalışşasa sorun cıkartıyor ben alacağım ürünü güzel güzel kullanmak istiyorum yada sorun çıkmasın diyorsanız bence ürün almayın satıcıysanız ben sağlam satıcıyım kalitesiz mal satmam derseniz gene almayın derim en basitiden ordan usb ses kartı aldım çalışma çalışıyor ama sanki radyo gibi sesi cızırtılı çinde arkadaşım var ona söyledim o gönderdi 3 tane hepsinin sesi o biçim ne aldıysam hep sorunlu....
Yokan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-20-2008, 03:06 AM   #92
kellllaynak
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: kellllaynak is on a distinguished road

Alıntı:
Yokan tafarından gönderildi
siteden ucuz diye baya alım yaptım yaklasık 20 adet ürün aldım ne yazıkkı sadece 2-3 tanesi kaliteli çıktı buradaki ürünlerin hemen hemen hepsi çindeki en kalitesiz ürünler ya çalışmıyor yada çalışşasa sorun cıkartıyor ben alacağım ürünü güzel güzel kullanmak istiyorum yada sorun çıkmasın diyorsanız bence ürün almayın satıcıysanız ben sağlam satıcıyım kalitesiz mal satmam derseniz gene almayın derim en basitiden ordan usb ses kartı aldım çalışma çalışıyor ama sanki radyo gibi sesi cızırtılı çinde arkadaşım var ona söyledim o gönderdi 3 tane hepsinin sesi o biçim ne aldıysam hep sorunlu....

evet katılıyorum. ürünler inanılmaz kalitesiz. çogu çalısmıyor. Yada sonrada bozuluyor.
kellllaynak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-20-2008, 11:07 AM   #93
Yokan
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Yokan is on a distinguished road

zaman kaybetmeye değmez derim ben...aldığım mallar duruyor ne kullanabiliyorum ne satabiliyorum
Yokan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-24-2008, 10:40 AM   #94
acengiz42
Kallavi Üye

acengiz42 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: acengiz42 is on a distinguished road

acengiz42 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
bende kart okuyucu ve Memory kart siparişi verdim, 19.02 dolara posta numarası istiyorum, ne cevap veriyorlar nede bilgi, parayı aktarılı üç gün oldu hiçbir ses soluk yok. Çok ilgisizler anlayacağınız.
acengiz42 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-25-2008, 01:23 AM   #95
soledas
Taze Üye

Ünü: soledas is on a distinguished road

valla dostlar benim o olay çözüldü 2 gün sonra gönderdiler 14 gün sonra da elimde oldu.adamlar güzel çalışıyor valla ben çok memnunum sürekli sipariş veriyorum.yalnız buna benzer siteler var mı sizin bildiğiniz alışveriş yaptığınız?ben bi de dhgate.com var onu biliyorum ama benim pek hoşuma gitmedi yamuk geldi site alışveriş yapmadım..ama araştırıyorum bişey çıkarsa yazarım.
soledas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-25-2008, 01:23 PM   #96
acengiz42
Kallavi Üye

posta numarasını nihayet verdiler.
Eski 01-26-2008, 01:14 PM   #97
hasanvanli
Banned

Giriş: Dec 2007
Ünü: hasanvanli is on a distinguished road

ya bende 4 parça sipariş vermiştim. sadece 2 si geldi. sizce diğer 2 parçayı gönderirler mi? şikayet etmek için ne demem lazım?
hasanvanli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-28-2008, 11:13 AM   #98
acengiz42
Kallavi Üye

dostum biraz daha bekle acele etme, ayrı ayrı göndermişlerdir gümrüğe takılmasın diye, bunlar baya uzmanlaşmışlar konusunda.
Eski 01-28-2008, 09:41 PM   #99
hasanvanli
Banned

Giriş: Dec 2007
Ünü: hasanvanli is on a distinguished road

Alıntı:
acengiz42 tafarından gönderildi
dostum biraz daha bekle acele etme, ayrı ayrı göndermişlerdir gümrüğe takılmasın diye, bunlar baya uzmanlaşmışlar konusunda.

dostum tamda senin dediğin gibi olmuş. ayrı göndermişler. üstelik çokta tatmin edici bir şekilde sorularımı cevapladılar.
herkese tavsiye ediyorum siteyi
hasanvanli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-29-2008, 01:51 AM   #100
Lun@tiC
Üye

Lun@tiC kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: Lun@tiC is on a distinguished road

peki bu siteden aldıklarınızı ne yapıyorsunuz genelde fm transmitter alınmış mesela herkes napıyor bunu satıyormu kullanıyormu?
Lun@tiC is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık