Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Rastladığınız Çok ilginç Ürünler
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-08-2007, 03:23 PM   #51
kuti
Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kuti is on a distinguished road

Aldığım iki ürün(helikopter ve mıknatıs) sorunsuz şekilde 2 hafta içinde geldi. Gayet iyi şekilde paketlenmişti. Çok memnun kaldım. Şu an ikinci parti verdiğim siparişleri bekliyorum.
kuti is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2007, 03:17 PM   #52
SUNMOON
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: SUNMOON is on a distinguished road

arkadaşlar bende 26.09 da diagnostic aldım 2-3günde kargoya verildi dedi ama hala elime ulaşmadı aynı zamanda kargoya verilen ebaydN ALDIĞPIM ÜRÜNLER GELDİ ama dealextremeden gelcek olan hala yok 15$ altı olduğu için takip noda vermediler.Daha sonra 27.09 da 2 adet fm transmitter aldım 6.10 da takip numarası verildi ve kargolandı dediler ama ürün hala hongkongtan çıkmadı bugün yeni gördüm takipten işlemi yapılıyormuş yazıyo.Bunların haricinde 3 parça ürün aldım 02.10 da hala kaynaklardan bekleniyor yazıyo bakalım ürünler ne zaman gelicek.Umarım hayal kırıklığına uğramam.SANIRIM ÇOK YAVAŞ BİR KARGOLAMA SİSTEMLERİ var.Bide bazı ürünler stokta yok yazıyo ama var gibi gözükenlerde yok aslında.
SUNMOON is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-13-2007, 04:07 PM   #53
emir3g
Üye

emir3g kullanıcısının avatarı

Ünü: emir3g is on a distinguished road

sorun yaşıyorum.

Herkese iyi bayramlar
bende bu siteden 5-6 parça ürün almak istedim
ama sıra paypal ile ödemeye gelince sorun oldu.
fazla ingilizcem yok ama 3 adet sanal card girdim 3.ündede olmadı maalesef.
ve 1,95 usd kadar limitimden düştü ben anlamadım.
yardım edebilen varsa yada bir fikri olan varsa yazsın lütfen teşekkür ederim.
emir3g is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-15-2007, 11:16 AM   #54
emir3g
Üye

emir3g kullanıcısının avatarı

Ünü: emir3g is on a distinguished road

Alıntı:
daemoon tafarından gönderildi
Arkadaşlar mehaba

http://www.dealextreme.com/ yeni bir site ama en önemlisi

GÖNDERİ BEDAVA 2 USD-50 USd kadar ürünler

ödemeyide üye olamadan PAy Pal kullanarak yapabiliyorsunuz.

ben 4 parça ürün aldım.EBAY 'ın 6 yıllık üyesiyim.

Selamlar

bu siteden alışveriş yapmak için bende üye oldum ama adres falan sormadı mail adresime activasyon kodu gönderiyor ama girebileceğim yer yok. email ve şifrem ile giriyorum benim ismimi yazmıyor. içerdeki benmiyim belli değil.
sepete birşeyler ekliyorum ödeme yapmak için beni paypala yönlendiriyor ama ödeme yapmak istemedim çünki aklımda hep soru işeretleri var.?? ne yapmam gerek bana tarif edebilirmisiniz lütfen
teşekkür ederim.
emir3g is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-15-2007, 07:02 PM   #55
istceko
Aşmış Üye

istceko kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: istceko is on a distinguished road

gönderiler paypal adresine yapiliyor

http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...tivasyonu.html
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-16-2007, 07:35 PM   #56
kelaynak
Taze Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: kelaynak is on a distinguished road

bewnde helikopter aldım durum kısmında On 10/15/2007:
Getting ready for shipment. The next update will be a shipment notice.
yazıyor.

ürünü yollamadan önce bir not girmek istiyorum hediye olarak yollayın diyecem, mesaj nereden yollanıyor bulamadım.
kelaynak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-22-2007, 03:20 AM   #57
lazurinena
Taze Üye

lazurinena kullanıcısının avatarı

Ünü: lazurinena is on a distinguished road

Alıntı:
SUNMOON tafarından gönderildi
arkadaşlar bende 26.09 da diagnostic aldım 2-3günde kargoya verildi dedi ama hala elime ulaşmadı aynı zamanda kargoya verilen ebaydN ALDIĞPIM ÜRÜNLER GELDİ ama dealextremeden gelcek olan hala yok 15$ altı olduğu için takip noda vermediler.Daha sonra 27.09 da 2 adet fm transmitter aldım 6.10 da takip numarası verildi ve kargolandı dediler ama ürün hala hongkongtan çıkmadı bugün yeni gördüm takipten işlemi yapılıyormuş yazıyo.Bunların haricinde 3 parça ürün aldım 02.10 da hala kaynaklardan bekleniyor yazıyo bakalım ürünler ne zaman gelicek.Umarım hayal kırıklığına uğramam.SANIRIM ÇOK YAVAŞ BİR KARGOLAMA SİSTEMLERİ var.Bide bazı ürünler stokta yok yazıyo ama var gibi gözükenlerde yok aslında.
Arkadaşım ben ebay den daha önce de yazmıştım.panasonic nv-gs 11 modeli video kameram için pil ve şarj cihazı almıştım.Aldığım satıcı ilgili çıktı.Ürünleri almadan önce satıcıyla mutlaka mail irtibatı kurun.bir de aradaki 5 saatlik zaman farkını unutmayın bu çok önemli.o yüzden zaman biraz uzamaktadır.Hong kongdan geldi ürünüm 11 günde elime ulaştı.bana satıcı hongkongun postanesinin web adresini verdi linkini.ondan önce postası yapılan kişilerin listesini gösteren bir link daha vermişti.oradan kendi adımı buldum.ve karşısındaki kodu kopyala yapıştır yoluyla diğer verdiği linkteki arama çubuğuna yazdığımda ilk gün kargom görünmüyordu ama satıcı beni sitenin yenilenmesinin 2 gün süreceği konusunda beni uyarmıştı.2 gün sonra baktığımda postamın satın aldığım günün ertesi günü kargolandığını yazıyordu ve bundan sonra kendi üşkemin posta şirketi (PTT) nden kontrol etmem gerektiği yazıyordu.Ama biliyorsunuz ki rutin bir teselli cümlemiz var:"Burası Türkiye" bizim burda 5 günde bir yeniliyorlar siteyi.bir de ne alırsanız alın önce istanbula gidiyor ondan sonra bulunduğunuz şehre geliyor.ben nihayet kargomu PTT sitesinde istanbul çıkışını gördüm oradan izmire verilişi 2 gün sürmüş izmire geldikten sonra dağıtıcı elemana teslim etmek 1 gün sürüyor dağıtıcı da aldığı gün teslim olmasına rağmen 2 gün sonra getirdi.Yani eğer işlerini düzgün yapsalar aslında hongkogtan 2 güne oradan da izmire 2 güne eder 4 gün...ama maalesef...postamı getiren dağıtıcıya bi güzel fırçamı attım 2 gün salladığı için... önce bana teslim ettiği günün sabahı aldığını sööledi ama internette aldığı günün saati bile yazıyor... dağıtıcı bunu bile bilmiyor.Şef'i benim müşterim olduğundan kendisine telefon ettim bi de ondan yemiştir fırçayıı.Oh olsun derim işinin karşılığında bizim ödediğimiz vergilerden maaşını alıyor sonuçta... suskun kalırsak bi o kadar daha savsaklıyolar işi.. sizde suskun kalmayın... şimdi de dealextreme den bi kaç şey gördüm onları almayı düşünüyorum...türkiyede yok çünkü...
Eski 10-22-2007, 03:54 AM   #58
avare26
Üye

Ünü: avare26 is on a distinguished road

ben cakmak siparis etmistim deneme amacli 13. gunde geldi gusel paketlenmis yanliz honkong pullari vardi ustunde hatira olsun die onlarida aldim hehehehe
avare26 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-22-2007, 04:44 AM   #59
lazurinena
Taze Üye

lazurinena kullanıcısının avatarı

Ünü: lazurinena is on a distinguished road

dealextremeden yapılan alış-verişler hk.

Alıntı:
avare26 tafarından gönderildi
ben cakmak siparis etmistim deneme amacli 13. gunde geldi gusel paketlenmis yanliz honkong pullari vardi ustunde hatira olsun die onlarida aldim hehehehe
arkadaşım çakmağını güle güle kullan hayırlısı olsun...
benim birkaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim.
dealextreme de beğendiğim bir ürün var yaklaşık 10$ kadar ve paypal üyesiyim.
dealextremeye üye olmadan seçtiğin ürünü satın alabiliyormuşsun anladığım kadarıyla.
satınalma işleminin detaylarını adım adım yazarsan sevinirim.
airmail yoluyla gelmesini istiyorum acelem yok.
adres bilgilerimi mail bilgilerimi nasıl vereceğim onlara veya soru sormak istediğimde nereden ulaşabilirim.bazen ürün ellerinde olmayabiliyormuş o bakımdan...
beni bilgilendirirsen sevinirim.
Eski 10-22-2007, 09:49 AM   #60
fatih75
Üye

Ünü: fatih75 is on a distinguished road

hakikatten ucuz şeyler var ama güvenip alabilirmiyiz?kargo gerçekten ücretsizmi ?ustalar biraz daha açıklayıcı bilgi verirse seviniriz.
fatih75 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık