![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
ıse bakın yaw trackıng no verdıler RA286615888HK ne zaman sorgulatsam tarıhı hep ılerı atıyor bugun su tarıhte turkıye ye varacak dıyorsa yarın yarınkı tarıhı gosterıyor anormallık var sankı
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Banada takip kodu verdiler. Bir aydır gumrukten giriş yapmadı. Ne oluyor anlamıyorum. Takip kodunu verdikten bir hafta sonra hongkongtan çıktıgı gözukuyor. Ama buraya giriş hala olmadı. |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
bugun tr ye gırıs yapmıs cok sevınclıyım
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ortalama 12-20 gün arası benim ürünlerim geldi. sitedekiler çok ilgililer. mesajlara hemen cevap veriyorlar. tracking no yu kendileri mail ile gönderiyorlar ve ürününüzün hazırlanıp postaya verilme aşamalarını takip edebiliyorsunuz.
ben memnun kaldım 2. siparişimi verdim. umarım sorun çıkmaz. nede olsa bildik ülke. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Üye ül-Zebellah
|
abi bu nası bi site ya her türlü şey var. alışveriş yapmaya değer gibi görünüyo
şu ürüne hasta oldum http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3623
|
|
|
#36 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
catris arkadaşım transmitteri ipod içinmi aldın ben de aldım 13 dolar olanından birde kılıf aldım toplamda 16 dolar ama bana daha gelmedi 2 gün oldu alalı ne kadar sonra gelir (kargo takip kodu da vermediler iki gün oldu. hala sayfamda waiting for seller yazıyo )birde transmitter güzel çalışıyomu yani frekans karışıklığı oluyomu net mi
İşin ticaretini yapacaksan hemen vazgeç. Kendi kazandığın lanet paranın diğer insanların cebinden çıktığını unutma. Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere. Bu mesaj en son " 10-03-2007 " tarihinde saat 11:47 PM itibariyle mustafa86 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
catris arkadaşım transmitteri ipod içinmi aldın ben de aldım 13 dolar olanından ama bana daha gelmedi 2 gün oldu alalı ne kadar sonra gelir (kargo takip kodu da vermediler iki gün oldu. hala sayfamda waiting for seller yazıyo )birde transmitter güzel çalışıyomu yani frekans karışıklığı oluyomu net mi
|
|
|
|
#39 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
catris arkadaşım transmitteri ipod içinmi aldın ben de aldım 13 dolar olanından ama bana daha gelmedi 2 gün oldu alalı ne kadar sonra gelir (kargo takip kodu da vermediler iki gün oldu. hala sayfamda waiting for seller yazıyo )birde transmitter güzel çalışıyomu yani frekans karışıklığı oluyomu net mi
|
|
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
what dedin gulum
Status: On 10/3/2007:
Shipped - via Hong Kong Post (step 4/4). see all processing steps Shipment: 5 to 14 days as quoted by the post office by Air Mail 3unde postaya verildigini dio galiba ben urun turkiyeye geldiginde neren bakcam bu ayni baktigim yerde yazarmi yoksa baska bi yeremi bakcaz |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|