![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
ben 5 parça ürün aldım 3ünü bir, 1ini 1,1,n, b,r toplam 3 parti halinde geldi
takip no verdiler..sorunsuz geliyor..dediğim gibi ıvır zıvır ama ilginç şeyler olabiliyor.. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
1 tane urunun odemesını yaptık hala beklıyor Waiting for Supplier dıyor bugun 3 gun oldu normalde 3 gune bulunmus olması lazım bıde acaba urunler saglammıkı?bıde bızı tehtıt mehtıt ederlermıkı?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
siteyi dememek için bir mail attım.çalışma şartlarını sordum şu cevabı verdiler:
"Hi Osman, Thank you for your interests and enquiry. I'm with pleasure of informing you the following for your reference: Sure we send to Turkey by free airmail which usually takes about two weeks and will charge $22.4 for EMS shipping(about 5 days) for the first 500g. " bu 22.4 usd nerden çıktı hani ücretsiz kargoydu? |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
yani
Alıntı:
hocam diyor ki, airmail ücretsiz ve iki haftayı buluyor türkiye'ye gelmesi ama istersen EMS shipping de 500 gr'a kadar için $22.4 ödersin ve 5 günde alırsın malı. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Geçen ay arkadaşımla beraber bu siteden birşeyler almıştık. Arkadaşımın kargosu tam 36 gün sonra bugun kargoya verilmiş. :-)) Benim ki 15 gun sonra gönderilmişti. Eksikler vardı ama onları alamadım. Sorulara da cevap vermiyorlar. Sizinkiler nasıl 10 günde geldi anlamadım. Birde ürünü gönderdik derseler inanmayın. Gönderdik dediklerinde Hongkong tan postaya verilmesi en az bir hafta sonra oluyor. :-))
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ben bu siteden bişiler aldim 15 günde geldi
ayrıca ufak tekef bişi daha aldmiştim 3 dolarlik pakette göremeyince mesaj attim bunu koymamişsiniz parami iade edin die bugün mesaj atmişlar para iadeniz yapildi die paypaldan da mesaj da gelmiş. o 3 dolarlik şeyide kutunun içinde soradan farkettim meğer göndermişler bence bu site baay ilgili bisite hemen soruna çözüm buluyolar |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben 2 aydır bekliyorum. Çözüm filanda bulacakları yok. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bende buradan baya bişe aldım 4-5 sefer alışveriş yaptım kimisi tek parça kimisi 3-4 parça şimdiye kadar gayet iyiydi takip sistemide gayet iyi hatta her alışverişte aldığın parça başı 1 puan alıosun daha sonra bu puanlarınla ucretsiz bişeler alabiliosun birde alışveriş sonrası memnun kaldınız mı kafanıza takılan bişe varmı urunlerde problem varmı die mail bile attılar!
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
dealextreme
ben ne sorsam cevap veridiler çok sevdim siteyi ve ürünleri 15 dolar veya üstü tutarda alışveriş yapınca track noda veriolar daha ne olsun ben test için bi dvi kablo almıştım hem ilgili davrandılar hemde 8 günde elime ulaştı paket yakında RC helikopter alıcam picooz un aynısı uçuyo ama dandik miş hemen kırılıyomuş(sitenin kendi forumunda kullanıcılar yazmış) ama olsun o fiyata rc helikpter..
|
|
|
#30 |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Gerçekten güzel bir siteymiş. 5 parça ürün sipariş ettim. 4-5 gün içinde kargoladılar, şu an beklemedeyim. Umarım sorunsuz gelir. Türkiyeye ücretsiz veya çok uygun fiyatlarla gönderi yapan bildiğiniz başka siteler varsa öğrenmek isterim.
Bu ücretsiz gönderi işi çok hoşuma gitti ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|