![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
bedava gönderi ucuz ürünler
Arkadaşlar mehaba
http://www.dealextreme.com/ yeni bir site ama en önemlisi GÖNDERİ BEDAVA 2 USD-50 USd kadar ürünler ödemeyide üye olamadan PAy Pal kullanarak yapabiliyorsunuz. ben 4 parça ürün aldım.EBAY 'ın 6 yıllık üyesiyim. Selamlar |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
siz ne aldınız?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
arkadaş keşke bi mal atsaydin gönderi listesinde Türkiye yok malesef
Australia, Austria, Belgium, Cambodia, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Macau, Malaysia, Malta, Mongolia, New Zealand, North Korea, Norway, Papua New Guinea, Philippines, Portugal, Singapore, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Thailand, U.K., U.S.A, and Vietnam. If your country is not listed, please contact us by e-mail to request for a custom EMS quotation |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
saat
3.20 USD saat oldım spor saat ve istanbuldaki adresime kadar geldi.
7/31/2007 Dear Daemoon Your order has been shipped from the fulfillment center. It should be received within 10-14 days (3 to 4 days for EMS Express). ORDER #: 07278081 TRACKING #: 0727808100 SHIPPED TO: Cobancesme Mah.Kimiz Sok.No:40/2, YenibosnaISTANBUL, accounted manager 34196Turkey CUSTOMER SERVICE: sales@dealextreme.com |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
SAYIN daemoon
bazı ürünleri ebaydaki ve tütkiyedeiki fiyatının epey altına ve ücretsiz kargo seçeneği ile görmek sevindirici.... ancak ucuz etin yahnisi deyimini bize hatırlatacak bir durum yoktur inşallah, birde burdan toplu alım yapmak dikat çekermi yokse peyder pey mi isteyelim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
benim de dikkatımı ceken cogu şeyin markasının olmaması
ilginç yani bit pazarı gibi!ben ufak tefek bişeler sipariş ettim bakalım gelecek mi özelikle ipod aksesuarları cok uygun... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
kaç günde geldi exprees ile mi aldiniz
ben siteye mail attim cvp gelmedi |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
tr gönderimi var, sadece EMS yok türkiyeye.. ürünler çin işi denenlerden ama çok ilginç ve işe yarayabilecek ürünler var..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
EMS nedir?
İki adat tıpa tıp aynı ğrğn deal da 4,58$ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3209 ebayda açık artırmada ama kargosu bile 5,99 (Ayrıcada abd içi) http://cgi.ebay.com/USB-Powered-Coff...QQcmdZViewItem yani inşallah şu sitedeki mallar iyise bazı malları istanbula gidip yazıcığlunda armakatansa burdan alırım. Bu mesaj en son " 08-28-2007 " tarihinde saat 04:44 PM itibariyle hsayar tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar ben daha once buradan alışveriş yaptım. 15 gün kadar hiçbir mesajıma bile yanıt vermediler. Daha sonra ürünü kargoladıgını belirttiler. 20 gun kadar sonra ürün adresime geldi ama 3 parça eksik geldi. Siteye mesaj attım. stoklarında olmadıgını geldiğinde göndereceklerini belirttiler. Gelen ürünlerde basit markasız çin malı ürünler... Fiyatları parakende alım için uygun. Ürünleri almadan once mutlaka stokta olup olmadıgını sorun. Ayrıca 15 dolara kadar aldıgınız urunlere hiçbir kayıt ve takip numarası vermiyorlar. normal en ağır posta ile gönderiyorlar. Kaybolursa hiçbir hak iaddia edemıyorsunuz. Size tavsiyem 15 dolar ustü birkaç ürün alın ve mutlaka takip numaranızı isteyin. iyi alışverişler...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|