Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Rastladığınız Çok ilginç Ürünler
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-30-2007, 11:09 AM   #81
Jawwss
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: Jawwss is on a distinguished road

Alıntı:
lazurinena tafarından gönderildi
Arkadaşım ben ebay den daha önce de yazmıştım.panasonic nv-gs 11 modeli video kameram için pil ve şarj cihazı almıştım.Aldığım satıcı ilgili çıktı.Ürünleri almadan önce satıcıyla mutlaka mail irtibatı kurun.bir de aradaki 5 saatlik zaman farkını unutmayın bu çok önemli.o yüzden zaman biraz uzamaktadır.Hong kongdan geldi ürünüm 11 günde elime ulaştı.bana satıcı hongkongun postanesinin web adresini verdi linkini.ondan önce postası yapılan kişilerin listesini gösteren bir link daha vermişti.oradan kendi adımı buldum.ve karşısındaki kodu kopyala yapıştır yoluyla diğer verdiği linkteki arama çubuğuna yazdığımda ilk gün kargom görünmüyordu ama satıcı beni sitenin yenilenmesinin 2 gün süreceği konusunda beni uyarmıştı.2 gün sonra baktığımda postamın satın aldığım günün ertesi günü kargolandığını yazıyordu ve bundan sonra kendi üşkemin posta şirketi (PTT) nden kontrol etmem gerektiği yazıyordu.Ama biliyorsunuz ki rutin bir teselli cümlemiz var:"Burası Türkiye" bizim burda 5 günde bir yeniliyorlar siteyi.bir de ne alırsanız alın önce istanbula gidiyor ondan sonra bulunduğunuz şehre geliyor.ben nihayet kargomu PTT sitesinde istanbul çıkışını gördüm oradan izmire verilişi 2 gün sürmüş izmire geldikten sonra dağıtıcı elemana teslim etmek 1 gün sürüyor dağıtıcı da aldığı gün teslim olmasına rağmen 2 gün sonra getirdi.Yani eğer işlerini düzgün yapsalar aslında hongkogtan 2 güne oradan da izmire 2 güne eder 4 gün...ama maalesef...postamı getiren dağıtıcıya bi güzel fırçamı attım 2 gün salladığı için... önce bana teslim ettiği günün sabahı aldığını sööledi ama internette aldığı günün saati bile yazıyor... dağıtıcı bunu bile bilmiyor.Şef'i benim müşterim olduğundan kendisine telefon ettim bi de ondan yemiştir fırçayıı.Oh olsun derim işinin karşılığında bizim ödediğimiz vergilerden maaşını alıyor sonuçta... suskun kalırsak bi o kadar daha savsaklıyolar işi.. sizde suskun kalmayın... şimdi de dealextreme den bi kaç şey gördüm onları almayı düşünüyorum...türkiyede yok çünkü...

kargo takip numarasını nereye yazıyorsun http://www.hongkongpost.com/ amı yoksa başa bir isim listesi varmı?
Jawwss is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-05-2007, 03:41 PM   #82
quetm
Taze Üye

Ünü: quetm is on a distinguished road

urunlerım bugun geldı ama eksık ne yapmam gerekıyo....
Eski 12-09-2007, 03:35 PM   #83
konia
Taze Üye

Ünü: konia is on a distinguished road

Fm Transmitter aldım. 18 günde elime geçti. Güzel bir site...
konia is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 01:36 PM   #84
enclock
Üye

enclock kullanıcısının avatarı

Ünü: enclock is on a distinguished road

Ürünü alan Arkadaşlar;
-Faturayı içinde mi gönderiyolar
-Şahıs mı şirket üzerinden mi yolluyolar

tşkler...
enclock is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2007, 09:55 AM   #85
soledas
Taze Üye

Ünü: soledas is on a distinguished road

arkadaşlar ayın 5 inde bende bu siteden FM Transmitter siparişi vermiştim.daha bana dün(ayın 10) stoğumuzda yok falan dediler.para iade edin yada başka bişey gönderin dedim hala ses çıkmadı.çok geç mesaj atıyorlar ama fiyatlar geçekten iyi.bakalım bizim durum nasıl çözülecek...
soledas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2007, 02:00 PM   #86
kuti
Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kuti is on a distinguished road

Arkadaşlar bir kaç gün arayla 2 adet ürün sipariş verdim bu siteden. Ürünlerin kutusu büyük olduğu için ayrı ayrı verdim ki gümrüğe takılmasın. Fakat 3 gün sonra kargoya verilen ürün türkiyeye girmiş, diğeri halen yok. Böyle bir durum mümkün müdür? Bir sorun olabilir mi? (ikisi de 30$ geçmeyen sadece kutuları biraz büyükçe ürünler)
kuti is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-15-2007, 08:25 PM   #87
acargame
Kallavi Üye

acargame kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007
Ünü: acargame is on a distinguished road

Alıntı:
istceko tafarından gönderildi
checkout sayfasinda anyy coupon yazan yere bulkrate yazarsan indirimi görürüsün

bulkrate yazınca
"Registered Air Mail ##
(1.70 Package Tracking Service is mandatory for BULKRATE orders ) 1,70$
sepetime eklendi.

İndirimleri gösterdiğine emin misin ? Sanki paket takibiyle ilgili gibi geldi bana ???
acargame is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-18-2007, 08:58 PM   #88
kellllaynak
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: kellllaynak is on a distinguished road

Alıntı:
soledas tafarından gönderildi
arkadaşlar ayın 5 inde bende bu siteden FM Transmitter siparişi vermiştim.daha bana dün(ayın 10) stoğumuzda yok falan dediler.para iade edin yada başka bişey gönderin dedim hala ses çıkmadı.çok geç mesaj atıyorlar ama fiyatlar geçekten iyi.bakalım bizim durum nasıl çözülecek...

Ben daha once gönderdiğim mesajlarda ürünlerin stokta olmadıgını belirtmiştim. Stokta var , 2-3 gun içinde gonderilecek deseler dahi ürünlerin hiçbiri ellerinde yok. Aldıgınız ürünleri şu anda 1,5 ay sonra gönderiyorlar. Ürünün elinizde olması 2 ayı buluyor. Ona göre sipariş verin...
kellllaynak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-28-2007, 08:30 PM   #89
konia
Taze Üye

Thumbs up

valla farklı zamanlarda 2 adet ürün aldım fm transmitter ve led ışıldak ikiside 15-20 gün içinde elimde oldu. ben memnunum.
konia is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-2008, 08:34 PM   #90
konia
Taze Üye

ne aldıysam geldi. müptelası oldum buranın. ben tavsiye edeRim...
konia is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık