![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#81 | |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kargo takip numarasını nereye yazıyorsun http://www.hongkongpost.com/ amı yoksa başa bir isim listesi varmı? |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#82 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
urunlerım bugun geldı ama eksık ne yapmam gerekıyo....
|
|
|
#83 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Fm Transmitter aldım. 18 günde elime geçti. Güzel bir site...
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Ürünü alan Arkadaşlar;
-Faturayı içinde mi gönderiyolar -Şahıs mı şirket üzerinden mi yolluyolar tşkler... |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ayın 5 inde bende bu siteden FM Transmitter siparişi vermiştim.daha bana dün(ayın 10) stoğumuzda yok falan dediler.para iade edin yada başka bişey gönderin dedim hala ses çıkmadı.çok geç mesaj atıyorlar ama fiyatlar geçekten iyi.bakalım bizim durum nasıl çözülecek...
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bir kaç gün arayla 2 adet ürün sipariş verdim bu siteden. Ürünlerin kutusu büyük olduğu için ayrı ayrı verdim ki gümrüğe takılmasın. Fakat 3 gün sonra kargoya verilen ürün türkiyeye girmiş, diğeri halen yok. Böyle bir durum mümkün müdür? Bir sorun olabilir mi? (ikisi de 30$ geçmeyen sadece kutuları biraz büyükçe ürünler)
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bulkrate yazınca "Registered Air Mail ## (1.70 Package Tracking Service is mandatory for BULKRATE orders ) 1,70$ sepetime eklendi. İndirimleri gösterdiğine emin misin ? Sanki paket takibiyle ilgili gibi geldi bana ??? |
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben daha once gönderdiğim mesajlarda ürünlerin stokta olmadıgını belirtmiştim. Stokta var , 2-3 gun içinde gonderilecek deseler dahi ürünlerin hiçbiri ellerinde yok. Aldıgınız ürünleri şu anda 1,5 ay sonra gönderiyorlar. Ürünün elinizde olması 2 ayı buluyor. Ona göre sipariş verin... |
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
valla farklı zamanlarda 2 adet ürün aldım fm transmitter ve led ışıldak ikiside 15-20 gün içinde elimde oldu. ben memnunum.
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ne aldıysam geldi. müptelası oldum buranın. ben tavsiye edeRim...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|